Άρχισε η προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων από την Ηλέκτωρ ΑΕ στην Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018, πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής του χώρου διαχείρισης απορριμμάτων στη Μαραθόλακκα, από το Δήμαρχο και το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Ηλέκτωρ ΑΕ, Γεώργιο Κοντόπουλο.

Η προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας, από την ανάδοχο – κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού και με την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου – Ηλέκτωρ ΑΕ, ξεκίνησε σήμερα. Η προσωρινή διαχείριση θα διαρκέσει μέχρι την έναρξη της οριστικής, την οποία θα διενεργεί η ανάδοχος του διαγωνισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου (σε συνδυασμό τις βελτιώσεις της Κυβέρνησης), ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή. Η κεντρική διαχείριση, την οποία εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας από του βήματος του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, στην Τρίπολη, θα γίνει με το σύστημα των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα και αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2018.
Η εταιρεία Ηλέκτωρ ΑΕ δραστηριοποιείται στην προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων με 23 εργαζομένους, η πλειονότητα των οποίων έχει εργασθεί κατά το παρελθόν στο ίδιο αντικείμενο, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κατέβαλε ο Δήμος Καλαμάτας να διαχειριστεί τα απορρίμματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024

Download [162.00 B] The post ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024 appeared first on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ)

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Download [162.00 B] The post ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ) appeared first on .

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο