1ο Διεθνές Φεστιβάλ και Διαγωνισμός Χορωδιών Καλαμάτας: 42 χορωδίες από 15 έθνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός, με αξιοσημείωτη διεθνή διάσταση, αποτελεί η διοργάνωση στην Καλαμάτα, από το Δήμο και τον πολιτιστικό οργανισμό Intekultur, του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ και Διαγωνισμού Χορωδιών Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14 και 18 Οκτωβρίου 2015.

1fest horodion1

Σε αυτόν, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα μετάσχουν 42 χορωδίες από 15 έθνη, εκ των οποίων 23 χορωδιακά σύνολα από την Ελλάδα και 19 από άλλες χώρες.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, ο Θανάσης Ηλιόπουλος, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας, ο προϋπολογισμός για τη διενέργεια του Φεστιβάλ και Διαγωνισμού Χορωδιών θα εισαχθεί προς ψήφιση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας στις 27 Αυγούστου. Ο προϋπολογισμός είναι ύψους 120.000 ευρώ και το μεγάλο αυτό έργο θα υλοποιηθεί εν μέρει από το Δήμο και εν μέρει από την ΚΕ «Φάρις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο