Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Εργασίες της ΔΕΥΑ Καλαμάτας στο «Ξηροκάμπι» Λαιΐκων για το δίκτυο ύδρευσης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «αντικαταστάσεις και επεκτάσεις δικτύων ύδρευσης σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας», την Παρασκευή 2 Μαΐου 2025 θα εκκινήσουν εργασίες επί της οδού Ομήρου, στην περιοχή Ξηροκάμπι της Δ.Κ. Λαιΐκων.

Για την ασφαλέστερη και ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου απαιτείται ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας της οδού κατά τμήματα. Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση.

Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι πολίτες να χρησιμοποιούν όσο το δυνατό εναλλακτικές διαδρομές για την πρόσβαση τους στα οικεία μέρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας Δημήτρης Καζάς στην σημερινή συνεδρίαση του (ΣΟΠΠ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενόψει της

Ο συντονισμός και η ετοιμότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων ενόψει της Αντιπυρικής Περιόδου 2025 ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού, στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη και στην οποία συμμετείχε εκπροσωπώντας τον Δήμο Γορτυνίας ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Καζάς.

34α Κυριακίδεια 2025 – Προκήρυξη

Τρέχουμε στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη! Όπως και εκείνος έτρεξε για 7 εκατομμύρια πεινασμένους Έλληνες. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και η κοινότητα Πύργου διοργανώνουν τα 34α  Κυριακίδεια. Η εκδήλωση θεσμός είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Στέλιου Κυριακίδη. Ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού, Πανελληνιονίκη και Βαλκανιονίκη. Καθώς επίσης και νικητή

13η Γιορτή λουλουδιών: Ανθοκομική έκθεση στην Πλατεία Δημαρχείου Γυθείου

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300

ΔΗΜΟΦΙΛΗ