Απόψε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία – Φωταγωγήθηκε χθες η Χριστουγεννιάτικη μπάλα στην 23ης Μαρτίου

Με λάμψη και μουσική φωταγωγήθηκε χθες Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2024 η Χριστουγεννιάτικη μπάλα στην 23ης Μαρτίου. Η Δημοτική Φιλαρμονική και οι μικροί μαθητές των ΚΔΑΠ της Κ.Ε. Φάρις, «ζωντάνεψαν» την πλατεία τραγουδώντας παραδοσιακά κάλαντα, ενώ η παρουσία του Άη Βασίλη έδωσε τον τόνο για την έναρξη της εκδήλωσης. Να σημειωθεί πως τα παιδιά με τη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με λάμψη και μουσική φωταγωγήθηκε χθες Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2024 η Χριστουγεννιάτικη μπάλα στην 23ης Μαρτίου.

Η Δημοτική Φιλαρμονική και οι μικροί μαθητές των ΚΔΑΠ της Κ.Ε. Φάρις, «ζωντάνεψαν» την πλατεία τραγουδώντας παραδοσιακά κάλαντα, ενώ η παρουσία του Άη Βασίλη έδωσε τον τόνο για την έναρξη της εκδήλωσης.

Να σημειωθεί πως τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και του μουσικού, κ. Γιώργου Τσιλίκα, τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα, με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. 

Επίσης, είχαν κάνει ετοιμασίες όλο το προηγούμενο διάστημα, φτιάχνοντας χειροποίητα στολίδια, τα οποία και μοίρασαν στους παρευρισκόμενους, αλλά και μαθαίνοντας τα παραδοσιακά κάλαντα. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα παιδιά από το 7ο, το 8ο, το 9ο, 14ο ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ Βέργας.

Την δωρεάν και ασφαλή μεταφορά των παιδιών ανέλαβαν τα Αστικά λεωφορεία της πόλης. 

{gallery}arthra/2024/12/06-27379{/gallery} 

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται, σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 20.00 με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, όπου θα ακολουθήσει συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα.

Η Γιώτα Νέγκα σε μια παράσταση-κατάθεση ψυχής, μέσα από τραγούδια τόσο της προσωπικής της δισκογραφίας όσο και κορυφαίων ερμηνευτών και δημιουργών.

xmas negka kalamata Medium

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.