Ξεκίνησε η σύνδεση μεταξύ Καλαμάτας και Νοσοκομείου με αστικό λεωφορείο

Η σύνδεση μεταξύ Καλαμάτας και Νοσοκομείου με αστικό λεωφορείο ξεκινησε σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015, στις 6.15 το πρωί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η σύνδεση μεταξύ Καλαμάτας και Νοσοκομείου με αστικό λεωφορείο ξεκινησε σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015, στις 6.15 το πρωί. 

Την ώρα αυτή θα ξεκινήσουν τα πρώτα λεωφορεία, το Νο1 από το Φιλοξένια και το Νο 2 από το Άσυλο, για να εξυπηρετήσουν το κοινό που θέλει να μεταβεί στο Νοσοκομείο.

Τη σύνδεση με το Νοσοκομείο θα κάνει το Νο 2, στο οποίο θα γίνεται μετεπιβίβαση από το Νο 1 και τις υπόλοιπες γραμμές (Νο 4 και γραμμή Λαιΐκων), στη στάση του Αστικού ΚΤΕΛ που βρίσκεται έναντι του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Το εισιτήριο θα κοστίζει 1,10 ευρώ και θα είναι ενιαίο, δηλαδή με το ίδιο εισιτήριο θα μπαίνει κανείς στο Νο 1, θα μετεπιβιβάζεται στο Νο 2 και θα φθάνει στο Νοσοκομείο και αντιστρόφως.
Κατά την επιστροφή του Νο 2, θα υπάρχει ανταπόκριση με το Νο 1, στην πλατεία δυτικά του Δημαρχείου. Δηλαδή, ο επιβάτης του Νο 2 θα κατεβαίνει στο Δημαρχείο, στην Αρτέμιδος, θα διασχίζει το πάρκο νότια του Αναψυκτηρίου, και θα επιβιβάζεται στο Νο 1 στη Νέδοντος, από τη στάση που βρίσκεται έναντι της δυτικής εισόδου του Δημαρχείου.
Το λεωφορείο Νο 2 που θα εξυπηρετεί το Νοσοκομείο, θα εξυπηρετεί και το ΤΕΙ, με στάση σ’ αυτό κατά τη μετάβαση στο Νοσοκομείο και κατά την επιστροφή.
Στον παρατιθέμενο σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε τα δρομολόγια του Νο 1 και του Νο 2 με κατεύθυνση προς Νοσοκομείο (μετεπιβίβαση στη στάση έναντι του Σιδηροδρομικού Σταθμού για τους επιβάτες του Νο 1), τα δρομολόγια από Νοσοκομείο με το Νο 2 (με ανταπόκριση στο Δημαρχείο με το Νο 1) και τις ώρες διέλευσης από το ΤΕΙ στα δρομολόγια με κατεύθυνση προς Καλαμάτα.
Υπενθυμίζεται ότι η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας προς Νοσοκομείο, κατέστη δυνατή μετά από αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την επέκταση της αστικής περιοχής.

Για πληροφορίες, το τηλ. του Αστικού ΚΤΕΛ είναι 27210 23377.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου