«Δημιουργικές αναζητήσεις, ένα καλοκαιρινό ταξίδι στον κόσμο της Τέχνης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Εικαστικός Τομέας- Εικαστικό Εργαστήρι της «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας πραγματοποιεί την έκθεση με τίτλο: «Δημιουργικές αναζητήσεις, ένα καλοκαιρινό ταξίδι στον κόσμο της Τέχνης».

Η καταληκτική έκθεση είναι ένας θεσμός του Εικαστικού Εργαστηρίου και πραγματοποιείται στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής χρονιάς. Στην έκθεση παρουσιάζονται πολλές εκατοντάδες έργα τα οποία αποτελούν μια επιλογή από τα έργα που δημιουργήθηκαν στην εκπαιδευτική περίοδο 2023-2024.

Στο Εικαστικό Εργαστήρι πραγματοποιήθηκαν μαθήματα  ζωγραφικής , κεραμικής, χαρακτικής, αγιογραφίας , σχεδίου (προπαρασκευής για ΑΣΚΤ)  με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα, βιωματικά εργαστήρια και σεμινάρια, τόσο σε πρωινά όσο και απογευματινά τμήματα για  όλες τις ηλικίες.

Με την έκθεση αυτή  ουσιαστικά κλείνει  μια πλούσια εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά χρονιά ,  με ιδιαίτερες εικαστικές δημιουργίες και με το αισιόδοξο μήνυμα της  αύξησης των εγγραφών σε ποσοστό 35% σε σχέση με την προηγουμένη εκπαιδευτική χρονιά.  

Η έκθεση παραμένει ανοικτή όλο το καλοκαίρι (δύο μήνες) και αποτελεί μια ευκαιρία  για τους σπουδαστές και τους γονείς, για τους φιλότεχνους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας, να περιηγηθούν στον κόσμο της τέχνης.

Την έκθεση, αύριο Τετάρτη  26 Ιουνίου  2024 και ώρα 20.00, θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Καλαμάτας.

{gallery}arthra/2024/06/25-26610{/gallery}  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τίτλος: «Δημιουργικές Αναζητήσεις, Ένα Καλοκαιρινό Ταξίδι στον Κόσμο της Τέχνης»

Εγκαίνια:  Τετάρτη  26 Ιουνίου  2024 και ώρα 20.00

Διάρκεια έκθεσης :  27/06 –06/09/2024

Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00 έως  13.00 και 18.00 έως 21.00

Εικαστικό Εργαστήριο, Ναυαρίνου 8 Καλαμάτα, τηλ. 2721028864, e-mail: box5@otenet.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο