Συνεδρίασε η γνωμοδοτική Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδρίασε για πρώτη φορά από την σύστασή της, η γνωμοδοτική Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024. Στη συνεδρίαση συμμετείχε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαζαρίδης, τα μέλη της Επιτροπής και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Υπήρξε ενημέρωση για το ρόλο της γνωμοδοτικής επιτροπής, τέθηκε το πλαίσιο λειτουργίας της καθώς και οι προτεραιότητες της, ως προς την αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται της λειτουργίας των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Επίσης δόθηκε ενημέρωση για παρεμβάσεις ευπρεπισμού και συντηρήσεων που έχουν υλοποιηθεί και για άλλες που προγραμματίζονται με στόχο τη βελτίωση και εκσυγχρονισμό των αθλητικών χώρων.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, επίσης, θα υπάρξει αναλυτική συζήτηση και αποφάσεις σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας που θα διέπει με τη νέα αγωνιστική περίοδο τους δημοτικούς αθλητικούς χώρους.

Ο Δήμαρχος, ζήτησε να υπάρχει ενημέρωση προς όλα τα μέλη και καλή συνεργασία, επισημαίνοντας ότι ο στόχος που έχει τεθεί δεν είναι μόνο η βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων και η ορθή του λειτουργία για την καλύτερη εξυπηρέτηση συλλόγων και δημοτών, αλλά μέσα στη θητεία η ενίσχυσή τους με νέες αθλητικές δομές.

447627295 405181742498352 2990726691907618927 n

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Σημειώνεται, επίσης, ότι τις προηγούμενες ημέρες στο περιθώριο επίσκεψης του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Γιώργου Λαζαρίδη στην Αθήνα, υπήρξε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, όπου σε καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που κοινού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

842fb10d 7556 420e 8159 6f1c6f888bb1

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο