Συνάντηση του Δημάρχου με εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με εποχικούς εργάτες πυροπροστασίας του Δήμου, είχε στο Δημαρχείο σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου Παντελή Δρούγα, της Υποδιοικήτριας της Π.Υ. Καλαμάτας Σοφίας Μπομπόνη και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Οι εργάτες πυροπροστασίας που αναλαμβάνουν υπηρεσία, έλαβαν οδηγίες από τον τεχνικό ασφαλείας και τον ιατρό εργασίας του Δήμου, ενώ ενημερώθηκαν σχετικά από την Υποδιοικήτρια της Π.Υ. Καλαμάτας και τα στελέχη του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Πρόκειται τους πρώτους 15 εργάτες πυροπροστασίας, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει και η πρόσληψη των υπολοίπων εργατών, σε υλοποίηση των σχετικών αποφάσεων που έχουν ληφθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργάτες πυροπροστασίας συνεργάζονται στενά με τους κατά τόπους Προέδρους Κοινοτήτων καθώς επίσης με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, ενώ η παρουσία τους τα τελευταία χρόνια έχει συνεισφέρει σημαντικά τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση συμβάντων. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο