«Τάπα στη βία και το ρατσισμό» στη Καλαμάτα

Η Καλαμάτα θα φιλοξενήσει το φετινό καλοκαίρι το τουρνουά 3on3 με θέμα: «Τάπα στη βία και το ρατσισμό» για τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.

Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα εντάχθηκε στο καλεντάρι της εν λόγω διοργάνωσης που έχει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου 2024 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Στο τουρνουά οι λάτρεις του μπάσκετ, όχι μόνον από την Καλαμάτα αλλά και από τις γύρω πόλεις, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές αλλά και να παίξουν μαζί τους.

Συνάντηση, στο πλαίσιο αυτό, είχε σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΣΑΚ Κώστα Αλεξανδρίδη.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο