Συνάντηση εργασίας για την κατασκευή του οδικού άξονα «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη»

Επιτόπια συνάντηση εργασίας στην περιοχή νοτιοδυτικά του Αεροδρομίου Καλαμάτας, απ’ όπου και θα εκκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του οδικού έργου «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη», πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου.

Αντικείμενο της συνάντησης, παρουσία αρμοδίων τεχνικών παραγόντων, ήταν η αντιμετώπιση θεμάτων και ο σωστός σχεδιασμός όσον αφορά τα δίκτυα ΟΚΩ, αλλά και η δρομολόγηση πρόδρομων εργασιών που συνδέονται με την κατασκευή του κύριου έργου.

Για το λόγο αυτό, εκ μέρους του Δήμου συνόδευαν τον Δήμαρχο οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κουτραφούρης και Ανδρέας Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Μιχάλης Βασιλειάδης. Στη συνάντηση, επίσης, μετείχαν ο υπεύθυνος εργοταξιάρχης της αναδόχου εταιρείας, πολιτικός μηχανικός Θανάσης Σπανός και ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Καλαμάτας Γιώργος Καράμπελας.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν η εκκίνηση κατασκευής του οδικού έργου στην περιοχή του Δήμου Καλαμάτας τοποθετείται στις αρχές της θερινής περιόδου.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο