Προκήρυξη για την πρόσληψη Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για το Πρόγραμμα «Άθληση για όλους» περιόδου 2023-2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, κατά την 5η/2024 συνεδρίασή του, ενέκρινε τη διενέργεια προκήρυξης για την πρόσληψη 7 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στα προγράμματα «Άθληση για όλους» (δείτε ΕΔΩ).

Τονίζεται ότι η διαδικασία πρόσληψης θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/69097/2670/170 (ΦΕΚ 461/Β’/14-2-2020) «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για όλους».

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με το Οργανωτικό πλαίσιο προγραμμάτων Άθλησης για όλους (ΦΕΚ 461/Β’/14-2-2020) από Επιτροπή που αποτελείται από μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο