Παρουσιάσθηκε το πρόγραμμα του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρουσιάσθηκε χθες βράδυ, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, το πρόγραμμα του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα, του Προέδρου της Κ.Ε. «Φάρις» Αθανάσιου Ηλιόπουλου, της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας Βίκυς Μαραγκοπούλου και πλήθους φίλων του Φεστιβάλ.

Παρουσιάσθηκε χθες βράδυ, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, το πρόγραμμα του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα, του Προέδρου της Κ.Ε. «Φάρις» Αθανάσιου Ηλιόπουλου, της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας Βίκυς Μαραγκοπούλου και πλήθους φίλων του Φεστιβάλ.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, στο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο 21ο Φεστιβάλ και εξέφρασε αισιοδοξία για το μέλλον του, παρά τις αντιξοότητες. Επίσης, ευχαρίστησε όλους όσοι εργάζονται γι’ αυτό, καθώς και όλους όσοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις του προγράμματός του.

Η Β. Μαραγκοπούλου ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη στήριξη σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία και υποσχέθηκε ένα Φεστιβάλ – ενηλικιωμένο, ώριμο – που για ακόμα μια χρονιά θα ενθουσιάσει τους φίλους του χορού και της τέχνης.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε το φετινό τηλεοπτικό σποτ και ακολούθησε αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος από την δρα Στεριανή Τσιντζιλώνη, η οποία παρέθεσε στο κοινό ενδιαφέροντα στοιχεία και βίντεο για τις παραστάσεις που θα έχουν οι θεατές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, καθώς επίσης και στοιχεία για τους χορογράφους και τους χορευτές που θα δουν φέτος στη σκηνή. Επίσης, παρουσιάστηκαν οι παράλληλες εκδηλώσεις και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Υπενθυμίζεται ότι το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 24 Ιουλίου 2015.


Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων στο ταμείο, μέσω πιστωτικών καρτών ή ηλεκτρονικά την Πέμπτη 2.7.2015.

Προπώληση:
Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
10.00-13.00 & 18.30-21.00 καθημερινά
(εκτός Κυριακής & απογεύματος Σαββάτου)

Πληροφορίες για εισιτήρια & αγορά μέσω πιστωτικών καρτών (Visa & Mastercard)
Tηλ.: 27210 21555 & 27210 21504 / Φαξ: 27210 21508
(τις παραπάνω ημέρες & ώρες)

Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά: www.kalamatadancefestival.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Παραστάσεις των Wen-Chi Su, Μέντης Μέγα και Ευριπίδη Λασκαρίδη στο Μέγαρο Χορού (Στούντιο)
€15,00 & €12,00 (φοιτητικό / μειωμένο)

Παράσταση των Igor & Moreno στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
€15,00 & €12,00 (φοιτητικό / μειωμένο / εξώστης)

Παράσταση της Dada Masilo στο Μέγαρο Χορού (Κεντρική Αίθουσα)
€20,00 (α΄ ζώνη), €15,00 (β΄ ζώνη – εξώστης), €12,00 (φοιτητικό / μειωμένο / γ΄ ζώνη περιορισμένης ορατότητας)

Παράσταση των RootlessRoot στο Μέγαρο Χορού (Κεντρική Αίθουσα)
€15,00 (α΄ ζώνη), €12,00 (β΄ ζώνη – εξώστης), €10,00 (φοιτητικό / μειωμένο / γ΄ ζώνη περιορισμένης ορατότητας)

Ειδική τιμή για τους συμμετέχοντες στο Σεμινάριο & το Εργαστήρι του Φεστιβάλ: €10,00.

H έκδοση μειωμένων εισιτηρίων καθώς και η είσοδος με αυτά στο χώρους διεξαγωγής του Φεστιβάλ, θα γίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης ειδικής κάρτας (Φοιτητική κάρτα / Κάρτα πολυτέκνων / Κάρτα ανεργίας / Κάρτα Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων / Κάρτα Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού / Κάρτα ΑμεΑ).

Η είσοδος σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο