Αποχώρησαν οι φιλοξενούμενοι στο Δήμο Καλαμάτας μετανάστες – πρόσφυγες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχώρησαν την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, οι φιλοξενούμενοι 56 παράνομοι μετανάστες από τη Δημοτική Κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας Ταϋγέτου και κατανέμονται στα κρατητήρια των Διευθύνσεων Αστυνομίας Πελοποννήσου προς κράτηση. Χθες, κλιμάκιο ιατρών επισκέφθηκε την κατασκήνωση για τον έλεγχο της υγείας τους, η οποία αποκαταστάθηκε.

Στην κατασκήνωση θα παραμείνουν για μερικές ημέρες 26 άτομα (γυναικόπαιδα), κυρίως πρόσφυγες, οι οποίοι θα αφεθούν ελεύθεροι.

Στο διάστημα της φιλοξενίας τους στη Δημοτική Κατασκήνωση, ο Δήμος τους παρείχε όλα τα μέσα για αξιοπρεπή και άνετη διαβίωση, με έλεγχο των εγκαταστάσεων, ζεστό νερό, αναλώσιμα και συνεχή παρουσία εκπροσώπου του Δήμου.

Με την αποχώρηση όλων, θα συνταχθεί έκθεση για το οικονομικό κόστος της φιλοξενίας και θα πραγματοποιηθεί καταστροφή όλων των ειδών που χρησιμοποιήθηκαν (στρώματα, κουβέρτες κ.λπ.), λόγω ύπαρξης μολυσματικού νοσήματος, το οποίο αντιμετωπίσθηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση κατεπείγουσας συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (10/5/2024)

Την Παρασκευή (10/5/2024) στις 10.00, θα διεξαχθεί κατεπείγουσα συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιουνίου

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Ιουνίου 2024 ανακοίνωσε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο