Μέγαρο Χορού: ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου, επίλυση εκκρεμοτήτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καταβάλλεται προσπάθεια από το Δήμο Καλαμάτας ώστε να δοθεί εντολή υπογραφής σύμβασης με τον εργολάβο, για να γίνει ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, η οποία θα βοηθήσει αισθητικά και λειτουργικά το Μέγαρο.

Επιπλέον, υπήρξε συνάντηση με τον εργολάβο του κτηρίου, διότι υπάρχουν ορισμένα προβλήματα. Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και τη δικαίωση του Δήμου, υφίσταται σοβαρό πεδίο συνεννόησης με τον εργολάβο του Μεγάρου, προκειμένου να καλυφθούν αστοχίες.

Το επόμενο βήμα είναι η αξιοποίηση της μελέτης βιωσιμότητας που εκπόνησε η εταιρεία Planet, για τη λειτουργία του Μεγάρου Χορού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού.

Σημειώνεται πως, εν όψει της πραγματοποίησης του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού, παραχωρείται από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου το studio του Μεγάρου Χορού, ώστε η Λίντα Καπετανέα να διεξαγάγει σεμινάρια χορού με διεθνή συμμετοχή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο