Σύλληψη 2 Ατόμων στην Μεσσηνία για κλοπή μετρητή ρεύματος και καλώδια χαλκού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθησαν, προχθές (17.7.2023) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 2 ημεδαποί, ηλικίας 41 και 45 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από οικία, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (μετρητή) μαζί με καλώδιο χαλκού, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ανωτέρω δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 11.7.2023 έως και την 12.7.2023, είχαν διαπράξει ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπών σε οικία, όπου αφαίρεσαν ηλεκτρική συσκευή, σε πηγάδι υδροδότησης, όπου αφαίρεσαν -8- ορειχάλκινες βάσεις, καθώς και σε σουπερμάρκετ, όπου αφαίρεσαν -3- φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Τέλος, κατασχέθηκαν όχημα και διαρρηκτικά εργαλεία, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6ο Εργαστήριο της παραδοσιακής τέχνης της πέτρας που διοργανώνουν τα ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ, στα Λαγκάδια Αρκαδίας

Το 6ο Εργαστήριο της παραδοσιακής τέχνης της πέτρας που διοργανώνουν...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, μητρόπολη και αποικίες»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη ημέρα του 2ου Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου «Κόρινθος, μητρόπολη και αποικίες», που διοργανώνει ο Δήμος Κορινθίων στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης». Την έναρξη των εκδηλώσεων κήρυξε ο Δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης, ο οποίος τόνισε την παιδαγωγική αξία, την πολιτιστική ταυτότητα και την αναπτυξιακή προοπτική αυτού του εγχειρήματος.
03:04:56

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Tyros Run.24 – George Marneris

H Κοιν.Σ.Επ Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ σε συνεργασία με την...

Το Εθνικό Βραβείο Ιατρικής Κλινικής Αριστείας 2023, στην Αγγλία, απονεμήθηκε στον Ζαχαρία Τσιαμούλο

Νίκος Τσιαμούλος: Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια σημαντική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο