Η τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων σε Μεσσήνη και Καλαμάτα

Οι οκτώ καλύτερες ομάδες κορασίδων μπάσκετ της Ελλάδας θα αγωνιστούν σε Μεσσήνη και Καλαμάτα κατά την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων,  από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι οκτώ καλύτερες ομάδες κορασίδων μπάσκετ της Ελλάδας θα αγωνιστούν σε Μεσσήνη και Καλαμάτα κατά την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων,  από τις 28 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2022.

Για τον προγραμματισμό του αγωνιστικού πενθημέρου, συζήτησαν χθες με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο στο γραφείο του, ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Νίκος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης, ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Θανάσης Μακαρούνης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μπάμπης Μακρής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Μεσσήνης και στο Γήπεδο της Τέντας. Οι δύο Δήμοι της Μεσσηνίας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του πανελλαδικού ενδιαφέροντος για τους φιλάθλους του μπάσκετ, καθώς τα 8 καλύτερα Σωματεία Κορασίδων Καλαθοσφαίρισης θα βάλουν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τον τίτλο.

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος αγωνίζονται οι παρακάτω οκτώ ομάδες: Παναθηναϊκός, Εσπερίδες, Παναθλητικός, Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, Ανδρογέας Ηρακλείου, Άμιλλα Τρίπολης, Κρόνος Αγίου Δημητρίου και Ολυμπιακός Βόλου.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ | ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Αριστοφάνους ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ | ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Κωμωδία 5Η ΕΠΟΧΗ | ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τι μπορεί να συμβεί αν μια μέρα οι γυναίκες αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας; Τις ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ, την ανατρεπτική κωμωδία του Αριστοφάνη, σκηνοθετεί το καλοκαίρι του 2026 ο Θέμης Μουμουλίδης, με τίτλο: Εκκλησιάζουσες | ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Η παράσταση είναι μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη 4 Αυγούστου 2026, σε κατάσταση υψηλού κινδύνου βρίσκεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου (κατηγορία κινδύνου 3). Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και

Σε τροχιά χρηματοδότησης έργα 5,8 εκατ. ευρώ για δρόμους, κόμβους και αντιπλημμυρική προστασία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε σειρά σημαντικών αποφάσεων που ενισχύουν την οδική ασφάλεια, τη θωράκιση των υποδομών και την αντιπλημμυρική προστασία σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου προχώρησε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου, εγκρίνοντας την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης συνολικού προϋπολογισμού 5,8 εκατ. ευρώ στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Πελοποννήσου 2026-2030 και σε ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα. Οι αποφάσεις αφορούν ώριμες

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Πέμπτη 30 Ιουλίου, σε κατάσταση πολύ υψηλού κινδύνου βρίσκονται η ΠΕ Αργολίδας, η ΠΕ Αρκαδίας, η ΠΕ Κορινθίας και η ΠΕ Λακωνίας (κατηγορία κινδύνου 4), ενώ σε κατάσταση υψηλού κινδύνου βρίσκεται