Μεσσηνίας: “Η Εκκλησία αρωγός στους επίσημους φορείς για το μεταναστευτικό” (video)

Σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος κλήθηκε από το Arxon.gr να τοποθετηθεί για το θέμα της παράνομης εισροής μεταναστών στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος κλήθηκε από το Arxon.gr να τοποθετηθεί για το θέμα της παράνομης εισροής μεταναστών στη χώρα μας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/zGQNHwxrZP8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Του Επαμεινώνδα Μανδρώνη

Πρωτίστως, υποστήριξε ότι το ζήτημα είναι εθνικό, αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητος και χρήζει συνολικής σοβαρής αντιμετώπισης.

“Λειτουργεί ως μοχλός πίεσης προς την Ευρώπη, αλλά και την πατρίδα μας για ικανοποίηση άλλων επιδιώξεων, των “εξ’ ανατολών φίλων” μας, τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνάμα, υποστήριξε ότι η Εκκλησία δεν παύει ανθρωπιστικά να στηρίζει και να βοηθά τους ανθρώπους αυτούς, χωρίς όμως να αποδέχεται το παράνομο της πράξης.

Κλείνοντας, ο κ. Χρυσόστομος κάλεσε σε άμεση συνεργασία τους τοπικούς παράγοντες προς εκτόνωση και αντιμετώπιση του φαινομένου. “Η Εκκλησία θα είναι αρωγός στους επίσημους φορείς του τόπου, πάντα με σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα και χωρίς διακρίσεις, ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση” κατέληξε.

arxon.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος