Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί προορισμοί | Καλαμάτα 21 Νοεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 8ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας και συνδιοργανώνεται από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, το δίαυλο καινοτομίας «Ο Σπόρος», την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΦΑΟΣ και την κίνηση πολιτών Καλαμάτα 2030.

Με παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Πίττα, ξενοδόχου, συγγραφέα και δημιουργού του Greek Gastronomy Guide, με τίτλο «Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί προορισμοί» συνεχίζεται η σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων με τίτλο «Μιλάμε για…» που ξεκίνησε σαν συνεργασία μεταξύ της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΦΑΟΣ και της κίνησης πολιτών Καλαμάτα 2030.

gastronomia pitas

Ο ίδιος ο συγγραφέας, Γ. Πίττας, θα παραβρίσκεται για να παρουσιάσει το βιβλίο του και να μας μυήσει στον κόσμο των γαστρονομικών κοινοτήτων και προορισμών ενώ, ο τροφογράφος Παναγιώτης Παπανικολόπουλος – Γαστροναύτης καθώς και ο επιχειρηματίας κ. Κώστας Παπαδημητρίου θα μιλήσουν για το βιβλίο αλλά και για την περιοχή μας ως γαστρονομικό προορισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 μ.μ. στον πολυχώρο πολιτισμού House by PHAOS και η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο