Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Συνελήφθη 61χρονος για ανθρωποκτονία στη Μεσσηνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη, χθες (22.6.2025) το απόγευμα, σε περιοχή της Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας, 61χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο κατηγορούμενος έπληξε με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, τους γονείς του, ηλικίας 96 και 93 ετών και τους τραυμάτισε θανάσιμα.

Στην οικία βρέθηκε το ανωτέρω αιχμηρό αντικείμενο και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:14:30

Σημαντικές αποφάσεις για αντιπλημμυρικά έργα, υποδομές και εξωστρέφεια στην Περιφερειακή Επιτροπή της Πελοποννήσου

Σειρά σημαντικών αποφάσεων για έργα υποδομής, αντιπλημμυρικής προστασίας, εγκαταστάσεων, αλλά και δράσεις εξωστρέφειας και τουρισμού έλαβε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε την Παρασκευή 21 Ιουνίου, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, Χρήστου Λαμπρόπουλου. Στο επίκεντρο βρέθηκαν έργα που ενισχύουν την ασφάλεια των πολιτών, καθώς εγκρίθηκαν τα πρακτικά των διαγωνιστικών διαδικασιών για παρεμβάσεις καθαρισμού

Αντίστροφη μέτρηση για το 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας-Δημήτρης Πτωχός: «Μια ζωντανή συνάντηση τέχνης και κοινωνίας»

Μήνυμα στήριξης και ουσιαστικής συνεργασίας έστειλε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός κατά την παρουσίαση του προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου στην Εναλλακτική Σκηνή του Μεγάρου Χορού, παρουσία εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, πολιτιστικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας. Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε το Φεστιβάλ «μια ζωντανή συνάντηση τέχνης και κοινωνίας»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ