Στο έργο αναβάθμισης του Νοσοκομείου Καλαμάτας ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μεσσηνίας

Το έργο αναβάθμισης, που υλοποιείται από την διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, επισκέφθηκε την Παρασκευή 11 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, συνοδευόμενος από το διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών Θεόδωρο Γιαννόπουλο και παρουσία της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένης Αλειφέρη, καθώς και εκπρόσωπο του αναδόχου. Όπως διαπιστώθηκε το έργο έχει σχεδόν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το έργο αναβάθμισης, που υλοποιείται από την διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφερειακής Ενότητας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, επισκέφθηκε την Παρασκευή 11 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, συνοδευόμενος από το διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών Θεόδωρο Γιαννόπουλο και παρουσία της διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένης Αλειφέρη, καθώς και εκπρόσωπο του αναδόχου.

Όπως διαπιστώθηκε το έργο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να παραδοθεί προς χρήση. Αυτή την περίοδο υλοποιούνται οι τελικές δοκιμαστικές λειτουργίες και πραγματοποιούνται έλεγχοι που σχετίζονται με την διασύνδεση των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων με το υπόλοιπο κτιριακό συγκρότημα του Νοσοκομείου.

Το έργο με τίτλο  «ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΣΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ –ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ», έχει συνολικό προϋπολογισμό 3.786.367,38 € και χρηματοδότηση που προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2021-2027», της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ειδικότερα έχει υλοποιηθεί η προσθήκη ορόφου στο ισόγειο κτίριο της Ψυχιατρικής Νοσηλευτικής Μονάδας, επιφάνειας 1102,10 τ.μ. και η προσθήκη κατ’ επέκταση του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κατά 99 τ.μ.

Με την προσθήκη σε ύψος δημιουργούνται δύο νέες νοσηλευτικές μονάδες 19 και 9 κλινών αντίστοιχα, ενώ στο τμήμα επειγόντων θα δημιουργηθεί τμήμα επειγόντων περιστατικών για παιδιά. Παράλληλα, μέσω της ενταγμένης πράξης στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας,  έχουν ολοκληρωθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου και τα υποέργα προμήθειας των απαραίτητων ειδών για τον εξοπλισμό και τη λειτουργία των νέων χώρων που δημιουργήθηκαν.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μάκαρης-Φαράντος: Αρκαδία είναι μόνο η Αθήνα;» – Η Κανδήλα εκπέμπει SOS απέναντι στην καταστροφική συγκεντροποίηση των ΤΟΕΒ

Οι Μάκαρης και Φαράντος αντιδρούν στη συγκεντροποίηση των ΤΟΕΒ, προειδοποιώντας ότι η μεταφορά διοίκησης στην Αθήνα θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες στους αγρότες.

Χειροτονία νέου Διακόνου στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ξηροπηγάδου Κυνουρίας

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας τέλεσε τη χειροτονία του νέου Διακόνου Αποστόλου Χασάπη στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Ξηροπήγαδο.

Συμμετοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διασωστικών Δεξιοτήτων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ...

Σύλληψη 46χρονου για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης στη Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία συνελήφθη 46χρονος για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης. Οι αρχές κατάσχεσαν 14 φυτά, πάνω από 300 γραμμάρια κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.