Ανακοίνωση ονόματος και εμβλήματος του συνδυασμού του υπ. δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Τσίγγανου

Απριλίου 22, 2019
Την ανακοίνωση του ονόματος και την παρουσίαση του εμβλήματος του συνδυασμού του έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος.

Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για τα σύμβολα και να καθορίσει τη σημασία τους έτσι απλά... Τα σύμβολα περιέχουν σκέψη, φαντασία και συναίσθημα με τρόπο που κανένα άλλο μέσο απεικόνισης και επικοινωνίας δεν το κάνει...

Πιστεύω  ότι σύμβολο-έμβλημα πρέπει να είναι κάτι που να μπορεί ο καθένας, από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο, να  το φτιάξει εύκολα και  απλά, με ένα μαρκαδόρο, με μια κιμωλία, με ένα σπρέι...Κάτι απλό αλλά και κάτι μοναδικό.

Έτσι επιλέξαμε ως συμβολισμό της κίνησής μας τον  Ήλιο. Σε κάθε ανατολή του υποδηλώνεται η δύναμη και η ισχύς της νέας αρχής και της ελπίδας που γεννιέται.

Η κυκλική μορφή του φωτός στην καρδιά του συμβολίζει τη συσπείρωση των δυνάμεων της κοινωνίας και οι ακτίνες του συμβολίζουν την εξωστρέφεια, το άνοιγμα σε συνεργασίες και τον σεβασμό στην αντίθετη γνώμη. 

Με ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  και το βλέμμα στραμμένο στους συμπολίτες μας σας καλούμε να συνεργαστούμε όλοι για να λάμψει ο Δήμος μας σαν τον ήλιο και να έχουμε τις πόλεις και τα χωριά που μας αξίζουν. Το δύσβατο αυτό μονοπάτι θα το περπατήσουμε με επιμονή και αν φτάσουμε σε αδιέξοδα θα ανοίξουμε νέους δρόμους! 

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε τη φράση του ποιητή  «Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει το σκοτάδι μέσα του θα’ χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο»..

anoixtoi orizontes logo FB1

Με τιμή,
Παναγιώτης Τσίγγανος 


#anoixtoi_orizontes #mazi #nea_arxi

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia