Με λαμπρότητα γιόρτασαν τα Φιλιατρά Μεσσηνίας τον πολιούχο και προστάτη τους Άγιο Χαράλαμπο (pics)

Φεβρουαρίου 10, 2019
Ο εξαιρετικός και ηλιόλουστος καιρός προσέλκυσε εκατοντάδες κόσμο από διάφορα μέρη της Πελοποννήσου, οι οποίοι έφτασαν στη μεσσηνιακή πόλη με δεκάδες λεωφορεία.

Η περιφορά της εικόνας πραγματοποιήθηκε με ευλάβεια και σεβασμό παρουσία πλήθος πιστών, κληρικών και ευσεβή λαού στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

filiatra t

Το παρών έδωσαν δεκάδες ιερείς από της περιοχές Τριφυλίας και Ολυμπίας ενώ η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε με την παρουσία τριών Μητροπολιτών, του Σεβασμιώτατου μητροπολίτη Μάνης κ.κ Χρυσόστομου, ο οποίος χοροστάτησε στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ Χρυσοστόμου.

filiatra d

filiatra ag xaral

Δεκάδες και οι επίσημοι που τίμησαν με την παρουσία τους τον εορτασμό του πολιούχου μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο πρώην υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Αντωνία Μπούζα, ο Δήμαρχος Καλαμάρας Παναγιώτης Νίκας, ο Δήμαρχος Τρυφιλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, πολιτευτές του Νομού Μεσσηνίας, αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δήμαρχοι και πρώην δήμαρχοι δήμων της Πελοποννήσου, δημοτικοί σύμβουλοι, διοικητές και αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, της ΕΛΑΣ, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Λιμενικού Σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατιωτικά αγήματα, όπως και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων των Φιλιατρών και της ευρύτερης περιοχής της Τριφυλίας.

filiatra e

filiatra te

filiatra p

Το παρών έδωσαν επίσης και σχολικές μονάδες της κωμοπόλεως οι οποίες παρέλασαν έμπροσθεν της λιτανείας, φιλαρμονικές της περιοχής, αθλητικοί παράγοντες και πρόεδροι σωματείων και ομίλων καθώς και εκατοντάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Τελευταία τροποποίηση στις 10 Φεβρουαρίου 2019 %22:%Φεβ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia