Οι εκκλησίες της άνω πόλης Κυπαρισσίας μέσα από τους αιώνες

Ιουνίου 02, 2017
Αφιέρωμα στίς εκκλησίες της άνω πόλης Κυπαρισσίας από τους Αριστοτέλη Γκιουλή και Κώστα Κωνσταντόπουλο. Η παρουσίαση διανθίζεται από εικόνες και βιντεο, διηγήσεις και αναμνήσεις που αποτελούν βιώματα στην ιστορική πορεία της Άνω Πόλης.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο σύλλογος μας, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του, να αναδεικνύει τα αξιοθέατα της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας και να τονίζει την ιστορική της σημασία, την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ, στο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ στην ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ και ώρα 18:00 παρουσιάζει το αφιέρωμα «Οι εκκλησίες της άνω πόλης Κυπαρισσίας μέσα από τους αιώνες».

Πρόκειται για ένα αξιόλογο εγχείρημα του Αριστοτέλη Γκιουλή και του Κώστα Κωνσταντόπουλου, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται οι ιστορικοί ναοί της περιοχής ως μνημεία και ως σημεία αναφοράς στην ιστορία του τόπου μας. Η παρουσίαση διανθίζεται από εικόνες και βιντεο, διηγήσεις και αναμνήσεις που αποτελούν βιώματα στην ιστορική πορεία της Άνω Πόλης. Οι δημιουργοί του αφιερώματος φιλοδοξούν, αφού εμπλουτίσουν το υλικό που θα παρουσιαστεί, να προχωρήσουν σε έντυπη έκδοση του, έτσι ώστε η γνώση που προκύπτει από αυτή την προσπάθεια να αποτελέσει παρακαταθήκη για τους νεότερους.

Δεδομένου ότι ακολουθεί ο Μεγάλος Εσπερινός της Αγίας Τριάδας, η εκδήλωση θα ξεκινήσει χωρίς καθυστέρηση, ακριβώς στις 18:00.

Τελευταία τροποποίηση στις 2 Ιουνίου 2017 %17:%Ιουν

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia