Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών

Δεκεμβρίου 22, 2016
Στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Φιλιατρών μέσα σε έντονα γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22.12.2016 η χριστουγεννιάτικη γιορτή με την παρουσία επισήμων, συλλόγων, γονέων, εθελοντών και φίλων του Κέντρου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τριφυλλίας Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ.Παναγιώτης Κατσίβελας και ο Διοικητής του Γ.Ν. Μεσσηνίας κ. Γεώργιος Μπέζος δηλώνοντας από την πλευρά τους την στήριξη και την εκτίμησή τους για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη συγκεκριμένη δομή.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και υπό την μελωδία της Φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών και του πιανίστα του Τμήματος Μουσικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ.Νικ.Παπαδήμου, μαθητές Νηπιαγωγείων της περιοχής μοίρασαν δώρα που οι ίδιοι φιλοτέχνησαν, στους φιλοξενούμενους του Κέντρου. Δώρα επίσης μοίρασαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας και ο Πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης κ.Ανδρέας Μπουγάς. Παρόντες ήταν επίσης και τα μέλη του ΚΑΠΗ Φιλιατρών τα οποία τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών και μαθητές από το Γυμνάσιο Φιλιατρών.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia