Ιανουαρίου 28, 2021

Δυο νέους εκσκαφείς φορτωτές παρέλαβε ο δήμος Πύλου - Νέστορος

Οκτωβρίου 08, 2019

Δύο μηχανήματα έργου, φορτωτές – εκσκαφείς παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Πύλου –Νέστορος, παρουσία του Αντιδημάρχου Θεόδωρου Βουγιούκα , της προϊσταμένης Διεύθυνσης Πολεοδομίας , Δόμησης και Ποιότητας Ζωής Μαρίας Σταυροπούλου, του μηχανολόγου μηχανικού του Δήμου Ιωάννη Ι. Πετρόπουλου και των μελών της επιτροπής παραλαβής Αικατερίνης Αρβανίτη, Δήμητρας Τσιμικλή και Γιάννη Σταθούρη.

Οι καινούργιοι φορτωτές-εκσκαφείς συνολικού προϋπολογισμού 160.704 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., θεωρούνται από τα κορυφαία και πιο αποδοτικά μηχανήματα του τύπου τους στον τομέα της φόρτωσης-εκσκαφής.

Η πράξη χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Προμήθεια μηχανημάτων έργου, οχημάτων ή /και συνοδευτικών εξοπλισμών», διαδικασία η οποία είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

kskafeiw pulos 2

Τα μηχανήματα θα χρησιμοποιηθούν σε όλο το φάσμα καθημερινών αναγκών του Δήμου, της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Πρασίνου και Καθαριότητας. Θα προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στη διάνοιξη χανδάκων, στη διαμόρφωση ερεισμάτων, στην αποσυμφόρηση μικρών ρεμάτων, στην εκσκαφή για φύτευση δέντρων, στη συλλογή και απομάκρυνση μπαζών και πληθώρα άλλων μικροεργασιών όπου χρειάζεται αμεσότητα. Επίσης θα διευκολυνθεί η ανακούφιση πληττόμενων περιοχών σε περιπτώσεις πλημμύρας ή διαρροών, ενώ θα γίνεται εύκολα η μεταφορά και απομάκρυνση αδρανών – φερτών υλικών όπου αυτό χρειάζεται.

 

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia