Επίσκεψη εργασίας δημάρχου Πυλου-Νέστορος Π. Καρβέλα στην Δ.Ε. Κορώνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη εργασίας σε δημοτικές υπηρεσίες και σχολικές εγκαταστάσεις στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Κορώνης πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί από τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, συνοδευόμενο από τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Σιψά και Διονύσιο Αγγελόπουλο, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και άλλους συνεργάτες του.

Κατά τις επισκέψεις του ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για διάφορα διοικητικά και οργανωτικά ζητήματα. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στη διατηρητέα οικία «Αξελού» στην παραλία της Κορώνης και επιθεώρησε εκτελούμενα έργα στην περιοχή.

Με το πέρας των επισκέψεών του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα ζητήματα που του τέθηκαν και δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους, προς καλυτέρευση των παρεχόμενων υπηρεσιών και αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο