Απριλίου 11, 2019

Το Τρίαθλο IRONMAN στον Δήμο Πύλου - Νέστορος

 Ο δημοφιλής αγώνας, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Πύλου-Νέστορος και στον Δήμο Τριφυλίας την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Πέρα από τις υψηλές προδιαγραφές, το IRONMAN®70.3®Greece, αποτελεί έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα, συνδυασμό πολλών δεξιοτήτων αλλά και αντοχής, καθώς περιλαμβάνει 1,9χλμ κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21,1χλμ τρέξιμο, συνεχόμενα, χωρίς κενό ή ενδιάμεση διακοπή.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε τα εξής: «Καλωσορίζω στον δήμο μας τους αθλητές και τις οικογένειες τους και εύχομαι να έχουν μια ευχάριστη διαμονή στον τόπο μας. Η διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος είναι μεγάλη τιμή για τον τόπο μας καθώς γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον δήμο μας. Στηρίζουμε με πάθος και αγάπη αθλητικές δραστηριότητες με κίνητρο την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, την συνεργασία και τον εθελοντισμό. Καλώ τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να απολαύσει αυτό το μοναδικό θέαμα.»

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι η Ξενοδοχειακή εγκατάσταση του Costa Navarino (Parking) με διαδρομή μέσω της 38ης Ε.Ο Σουληναρίου – Κρεμμυδίων -Κορυφασίου προς τις τοπικές κοινότητες Κορυφασίου , Ίκλαινας, Γλυφάδας και Κρεμμυδίων, με πρώτη αναστροφή εκεί και ακολουθώντας την ίδια οδό μέχρι την διασταύρωση με την νέα Ε.Ο Γαργαλιάνων –Ρωμανού (11χλμ) όπου επίσης με δεξιά κατεύθυνση βόρεια, μέχρι 9 χιλιόμετρα προς την

Δ. Κ Γαργαλιάνων, με δεύτερη αναστροφή εκεί και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή. Η διαδρομή αυτή θα πραγματοποιηθεί δύο φορές συνολικού μήκους 90 χιλιομέτρων.

Το τρέξιμο ξεκινά από την Νότια Πύλη του Costa Navarino συνεχίζει στο χωριό Ρωμανός- Πετροχώρι –Βοιδοκιλιά , περιμετρικά της λίμνης Διβαρίου , οι δρομείς συνεχίζουν στην Ε.Ο Γιάλοβας με κατεύθυνση προς Γαργαλιάνους μέχρι την διασταύρωση – κόμβος Λαδά, όπου και εισέρχονται αριστερά και τερματίζουν στο Costa Navarino.

Επισυνάπτονται χάρτες με την χάραξη των τριών διαδρομών του αγώνα. Ο χάρτης περιλαμβάνει την κολυμβητική διαδρομή (2 χλμ), την ποδηλατική διαδρομή (90 χλμ) και την δρομική διαδρομή (21 χλμ).

Ποδηλατική διαδρομή: Κόκκινη γραμμή (2 γύροι των 45χλμ)

Δρομική διαδρομή: Μαύρο- κίτρινο (1 γύρος, 21χλμ)

iroman pilos

Τέλος ακολουθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

iroman pylos dromoi

iroman 2 pylos dromoi

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 18:33

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia