Απριλίου 04, 2019

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Τ.Κ. Καλλιθέας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το έργο βελτίωσης του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Τ.Κ. Καλλιθέας, με την δημιουργία υπόβασης, αποστραγγιστικών καναλιών και εργασίες διαπλάτυνσης, ενημερώνει ο Δήμος Πύλου - Νέστορος.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 248.000 ευρώ και η πίστωση του προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σύμφωνα με την μελέτη, πρόκειται να εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες, τεχνικό έργο αποστράγγισης, τσιμεντόστρωση περιμετρικά της περίφραξης και του διαστρωμένου χλοοτάπητα, τοποθέτηση τμήματος της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου κατά μήκος της Ανατολικής πλευράς και τέλος θα γίνει επίστρωση με ελαστοσυνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων, του Δήμου μας. Ένα  έργο παρακαταθήκη για τη νέα γενιά της περιοχής μας , πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, προχωράει  με γρήγορους ρυθμούς. Στόχος μας είναι, οι νέοι μας να έχουν σύγχρονους χώρους άθλησης.»

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia