Καφαντάρης: Ικανοποιητικά προχωράει το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στη Χώρα

Το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που υλοποιείται στην Χώρα επισκέφθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Ο κ. Καφαντάρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη του έργου και σημείωσε για άλλη μια φορά ότι η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου αποτελεί προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή.

Παράλληλα ο Δήμαρχος τόνισε : «Οι προσπάθειες μας και οι διεκδικήσεις μας προκειμένου να υλοποιήσουμε αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το Δήμο συνεχίζονται, γιατί μέριμνα μας, είναι η ασφάλεια των δημοτών μας».

Να σημειωθεί ότι στην Δ.Κ. Χώρας επί της οδού Σπύρου Μαρινάτου με κατεύθυνση προς το γήπεδο (οικισμός Βολιμιδίων) πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής  οχετού για την απορροή των ομβρίων υδάτων, ο οποίος στη συνέχεια αφού σκεπαστεί με πλάκες ,θα χρησιμοποιηθεί και ως πεζοδρόμιο.

kafadaris ergo antipl

Επίσης  στη Γιάλοβα, επί της Εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης, και σε δημοτική οδό, εντός των ορίων του παραθαλασσίου οικισμού, εκτός από τη δημιουργία οχετού-πεζοδρομίου, θα γίνει και  αγωγός για τη διοχέτευση των ομβρίων υδάτων στη θάλασσα. Συνολικά το έργο έχει προϋπολογισμό 170.000 Ευρώ.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia