Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή ο αγώνας του "33ου Ράλλυ Σπριντ"

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή ο αγώνας του 33ου Ράλλυ Σπριντ Καλαμάτας «Καπετάν-Βασίλης» στο Σουληνάρι του Δήμου Πύλου-Νέστορος, σε συνεργασία του δήμου με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο του 1ου γύρου Κυπέλλου Ράλλυ-Ράλλυ Σπρίντ Χώματος και ήταν ο πρώτος του θεσμού για το 2018 που θα υπολογιστεί βαθμολογικά στο Πανελλήνιο Κύπελλο χώματος.

Η χωμάτινη διαδρομή του Ράλλυ ήταν η διαδρομή Σουληνάρι – Μεσοπόταμος - Σουληνάρι κατά την οποία όλα κύλησαν ομαλά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν την Κυριακή του Αγώνα, προηγήθηκαν το Σάββατο το απόγευμα ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στην προβλήτα του λιμανιού της Πύλου, καθώς στις 20:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Πύλου έγινε η πανηγυρική εκκίνηση των οχημάτων με πλήθος κόσμου να χειροκροτούν τους διαγωνιζόμενους.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος δήλωσε τα εξής: « Μια ακόμα δυνατή εκδήλωση διοργανώθηκε στον δήμο μας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Πολύς ο κόσμος που αγαπά το αυτοκίνητο και εμείς είμαστε εδώ να χαρίσουμε θέαμα σε όσους το αγαπούν και όχι μόνο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε την διοργάνωση και αναμένουμε με χαρά για το επόμενο ράλλυ σπρίντ του χρόνου.»

ralli di pulos

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 15:10

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia