Δ Καφαντάρης : «Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της Γιάλοβας η πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνικής Οδού

Την ικανοποίησή του για την ομαλή πορεία του έργου που αφορά στην πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνικής Οδού εντός του οικισμού Γιάλοβας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε εχθές το πρωί, στο χώρο εργασιών, παρουσία του κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του εργολάβου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ικανοποίησή του για την ομαλή πορεία του έργου που αφορά στην πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνικής Οδού εντός του οικισμού Γιάλοβας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε εχθές το πρωί, στο χώρο εργασιών, παρουσία του κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του εργολάβου.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, πραγματοποιείται διάνοιξη, καθαρισμός και διαπλάτυνση της τάφρου κατά μήκος της οδού. Απώτερος στόχος είναι να κατασκευαστεί πεζοδρόμιο για τους κατοίκους της περιοχής, το οποίο θα αγγίζει τα 1,20 μέτρα, ενώ κατά μήκος θα τοποθετηθεί ειδική κατασκευή για την απορροή των ομβρίων.

Σε δήλωση που έκανε ο κ. Καφαντάρης ανέφερε: «Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της Γιάλοβας είναι σε εξέλιξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να παραδοθεί. Νιώθω ικανοποίηση, γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών. Η επισκευή και αποκατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος παράλληλα του οδικού δικτύου, είναι σπουδαίας σημασίας, καθώς ενισχύει την ασφαλή διέλευση των πεζών, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των μονίμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, σε ένα δρόμο που αποτελεί τμήμα της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης.».

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευλογιά αιγοπροβάτων | Σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας η Π.Ε. Αρκαδίας για την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης

Σε Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ενεργειών πρόληψης και αντιμετώπισης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων. Η απόφαση εκδόθηκε έπειτα από σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αποσκοπεί στη διευκόλυνση και επιτάχυνση όλων των απαραίτητων ενεργειών που προβλέπονται από το

Κώστας Τζιούμης: Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια σε κεντρικούς άξονες του δήμου μας

Την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση έργων βελτίωσης της οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός και ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τρίπολης. Το έργο αφορά την πρώτη φάση παρεμβάσεων σε τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου, με στόχο τη

Ενίσχυση του στόλου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με δύο νέα σύγχρονα οχήματα

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ολοκλήρωσε τη διαδικασία προμήθειας δύο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ