Δ Καφαντάρης : «Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της Γιάλοβας η πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνικής Οδού

Την ικανοποίησή του για την ομαλή πορεία του έργου που αφορά στην πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνικής Οδού εντός του οικισμού Γιάλοβας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε εχθές το πρωί, στο χώρο εργασιών, παρουσία του κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του εργολάβου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ικανοποίησή του για την ομαλή πορεία του έργου που αφορά στην πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνικής Οδού εντός του οικισμού Γιάλοβας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε εχθές το πρωί, στο χώρο εργασιών, παρουσία του κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του εργολάβου.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, πραγματοποιείται διάνοιξη, καθαρισμός και διαπλάτυνση της τάφρου κατά μήκος της οδού. Απώτερος στόχος είναι να κατασκευαστεί πεζοδρόμιο για τους κατοίκους της περιοχής, το οποίο θα αγγίζει τα 1,20 μέτρα, ενώ κατά μήκος θα τοποθετηθεί ειδική κατασκευή για την απορροή των ομβρίων.

Σε δήλωση που έκανε ο κ. Καφαντάρης ανέφερε: «Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της Γιάλοβας είναι σε εξέλιξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να παραδοθεί. Νιώθω ικανοποίηση, γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών. Η επισκευή και αποκατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος παράλληλα του οδικού δικτύου, είναι σπουδαίας σημασίας, καθώς ενισχύει την ασφαλή διέλευση των πεζών, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των μονίμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, σε ένα δρόμο που αποτελεί τμήμα της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης.».

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης : Αναδεικνύουμε την ιστορική μας κληρονομιά

Μια ξεχωριστή επίσκεψη με έντονο ιστορικό και συναισθηματικό φορτίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στον Δήμο μας, καθώς ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του ιστορικού Προτύπου Α΄ Γυμνασίου – Λυκείου Αθηνών, του πρώτου σχολείου που ίδρυσε ο Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας, επισκέφθηκαν την πόλη μας, κατόπιν συνεννόησης. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία οι επισκέπτες κατέθεσαν

«Ποσά που ζαλίζουν» για τον «Μορέα» και τις κρατικές επιδοτήσεις

Του Νίκου Κουτουμάνου* Ποσά που ζαλίζουν… Πριν από λίγες μέρες διαβάσαμε...

Έξι ακόμη σχολεία της Τρίπολης προεπιλέχθηκαν για αναβάθμιση μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης έξι σχολικών δομών...

Κώστας Τζιούμης: Εντάσσουμε ακόμα 6 σχολεία του Δήμου μας στο Πρόγραμμα Μαριέττα Γιαννάκου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης έξι σχολικών δομών του Δήμου Τρίπολης, οι οποίες υλοποιήθηκαν μέσω του Προγράμματος «ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ», μια ακόμη σημαντική εξέλιξη έρχεται να ενισχύσει την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης. Έξι (6) ακόμη σχολικές μονάδες προεπιλέχθηκαν μέσω του Προγράμματος «ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ», στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας του Δήμου για τη διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων