Δ Καφαντάρης : «Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της Γιάλοβας η πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνικής Οδού

Την ικανοποίησή του για την ομαλή πορεία του έργου που αφορά στην πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνικής Οδού εντός του οικισμού Γιάλοβας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε εχθές το πρωί, στο χώρο εργασιών, παρουσία του κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του εργολάβου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ικανοποίησή του για την ομαλή πορεία του έργου που αφορά στην πεζοδρόμηση τμήματος της Εθνικής Οδού εντός του οικισμού Γιάλοβας, εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, κ. Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε εχθές το πρωί, στο χώρο εργασιών, παρουσία του κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του εργολάβου.

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, πραγματοποιείται διάνοιξη, καθαρισμός και διαπλάτυνση της τάφρου κατά μήκος της οδού. Απώτερος στόχος είναι να κατασκευαστεί πεζοδρόμιο για τους κατοίκους της περιοχής, το οποίο θα αγγίζει τα 1,20 μέτρα, ενώ κατά μήκος θα τοποθετηθεί ειδική κατασκευή για την απορροή των ομβρίων.

Σε δήλωση που έκανε ο κ. Καφαντάρης ανέφερε: «Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της Γιάλοβας είναι σε εξέλιξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να παραδοθεί. Νιώθω ικανοποίηση, γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών. Η επισκευή και αποκατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος παράλληλα του οδικού δικτύου, είναι σπουδαίας σημασίας, καθώς ενισχύει την ασφαλή διέλευση των πεζών, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των μονίμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, σε ένα δρόμο που αποτελεί τμήμα της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης.».

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Skiritida Run 2026 βραβεύσεις

Πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των αθλητών που διακρίθηκαν στον αγώνα δρόμου Skiritida Run 2026. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην αναγνώριση των επιδόσεων των συμμετεχόντων σε μια διοργάνωση που προάγει τη φυσική δραστηριότητα και την αθλητική άμιλλα στην ευρύτερη περιοχή της Σκιρίτιδας. Κατά τη διάρκ

Συναυλία με τις Μέλισσες στο Skiritidarun 2026

Το φεστιβάλ Skiritidarun 2026 ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή μιας μουσικής εκδήλωσης στην οποία συμμετείχε το συγκρότημα Μέλισσες. Η συναυλία αποτέλεσε μέρος του ευρύτερου πολιτιστικού προγράμματος της διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας κοινό που παρακολούθησε το μουσικό σχήμα σε μια ζωντανή εμφάνιση. Το συ

Skiritida Run 2026 – Δηλώσεις

Το Skiritida Run επέστρεψε για το 2026, αποτελώντας μια διοργάνωση που συνδυάζει τον αθλητισμό, την επαφή με το φυσικό περιβάλλον και την ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και φέτος στην περιοχή της Σκιρίτιδας, με επίκεντρο τις Κολλίνες, συγκεντρώνοντας αθλητές και επισκέπ

5ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης – 91 πληρώματα στις διαδρομές του Μαινάλου

Το 5ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης διεξάγεται στις 29 και...