Δήμος Πύλου - Νέστορος

Με τις πιο ειλικρινείς ευχές για Υγεία, Αγάπη και Ευημερία, ενόψει των Χριστουγέννων, γέμισε η σημερινή ημέρα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, καθώς πραγματοποιήθηκε, ως είθισται, ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δημαρχείο στην Πύλο.
Την αντίθεση του όσον αφορά στην επαναλειτουργία του πεδίου βολής της Σχίζας, εξέφρασε σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.
Με λαμπρότητα η Μεθώνη γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο της Άγιο Νικόλαο. Ο εορτασμός ξεκίνησε από χθες το απόγευμα με την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού, ενώ σήμερα το πρωί τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
Διαβάστε την εισήγηση του Δημάρχου και Α Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Καφαντάρη στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, σχετικά με τον αναβαθμισμένο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης μέσα από την Συνταγματική Αναθεώρηση.
Τον πλήρη φάκελο, για την ένταξη στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος», της  κατασκευής του έργου: «Ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και ΓΕΛ ,στην εντός σχεδίου περιοχή «Σαράντου» στην Δημοτική Ενότητα Κορώνης του Δήμου Πύλου- Νέστορος», κατέθεσε σήμερα  στο Υπουργείο Οικονομικών,  ο Δήμαρχος…
Μετά τις παιδικές χαρές Μεθώνης, Φοινικούντας, Χανδρινού, Χώρας και Πύλου, ολοκληρώθηκε η κατασκευή δύο νέων παιδικών χαρών στο Βλαχόπουλο και τη Χρυσοκελαριά , με την τοποθέτηση νέου πιστοποιημένου εξοπλισμού , σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προδιαγραφών ασφαλείας.
Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης για τον Δήμο Πύλου Νέστορος, μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής, έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών από τον κυκλώνα «Ζορμπά», σε Γιάλοβα, Μεθώνη, Κορώνη, Φοινικούντα και του…
Συνάντηση εργασίας με τους προέδρους των κοινοτήτων από όπου διέρχεται ο υπό κατασκευή δρόμος Σουληνάρι - Κορυφάσιο πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καταγραφή των προβλημάτων και η άμεση επίλυση τους καθώς…
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επικαιροποίησης επιφανειών υπολογισμού χρέωσης τέλους καθαριότητας και φωτισμού στον Δήμο Πύλου - Νέστορος.
Η αναβάθμιση του αεροδρομίου της Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο», ο δρόμος Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος- Μεθώνη καθώς και το υδατοδρόμιο της Πύλου, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν μετά από πρωτοβουλία τους, ο Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης…
Σελίδα 1 από 27

logofootermedia