Υπεγράφη η σύμβαση του έργου Βελτίωση – Διαπλάτυνση δρόμου Κούβελα έως διασταύρωση με την 7η Επαρχιακή Οδό»

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Βελτίωση – Διαπλάτυνση Δρόμου Κούβελα έως Διασταύρωση με την7η Επαρχιακή Οδό» από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, το Δήμαρχο Οιχαλίας κ. Αριστείδη Σταθόπουλο και την ανάδοχο εταιρεία, τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει άμεσα ώστε το έργο να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Σκοπός κατασκευής του έργου είναι η βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας της οδού και η εξασφάλιση της ασφάλειας των διαδρομών μεταξύ του δικτύου των οικισμών.

Το έργο αφορά στη βελτίωση των γεωμετρικών στοιχείων της δημοτικής οδού από την Τ.Κ. Κούβελα έως διασταύρωση με την 7η Ε.Ο. και για συνολικό μήκος 4+060,03 χλμ, προκειμένου να εξασφαλισθεί ενιαίο πλάτος καταστρώματος της οδού. Στο πλαίσιο αυτό προβλέπονται χωματουργικές εργασίες βελτίωσης με μικρές διαπλατύνσεις, κατασκευή σωληνωτών οχετών, εργασίες υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας, ασφαλτικά, κατασκευή στηθαίων ασφαλείας, διαγραμμίσεις, σημάνσεις, φωτισμός κόμβου, κλπ. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο