Δήμος Οιχαλίας

Στο γραφείο της Δημάρχου Οιχαλίας στο Μελιγαλά, υπεγράφησαν από κοινού με τον Πρόεδρο του Δικτύου Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Καφαντάρη, δύο Προγραμματικές Συμβάσεις.
Το αναλογούν ποσό, της τάξεως των 680.000,00 €, που αντιστοιχεί για τον Δήμο Οιχαλίας, επρόκειτο να διατεθεί για τις προμήθειες απορριμματοφόρου, μηχανικού σαρώθρου, μεταλλικών κάδων και πλυντηρίου κάδων.
O Δήμος Οιχαλίας πάντα κοντά στους ευάλωτους συμπολίτες του ξεκινάει προσπάθεια για τη στήριξη των κοινωνικά ασθενέστερων μέσα από την συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, μέσω της Τράπεζας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.
O Δήμος Οιχαλίας ανταποκρίθηκε άμεσα στο άκουσμα από τους υπευθύνους του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά ότι υπάρχει έλλειψη σε μάσκες και επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Αργυρόπουλο και καταγράφηκαν οι άμεσες ανάγκες.
Ο Δήμος Οιχαλίας ενώνει τη φωνή του με όλους του φορείς που αιτούνται να ενταχθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στις πληττόμενες οικονομικά ομάδες.
Ο Δήμος Οιχαλίας ανταποκρινόμενος και φέτος στο κάλεσμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία για την "Ώρα της Γης" σβήνοντας τα φώτα σε όλα τα δημοτικά κτίρια το Σάββατο 28/3 και ώρα 20:30.
Με απόφαση Δημάρχου το κλείσιμο των σχολικών κτηρίων Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας την Δευτέρα 9-3-2020, λόγω απολύμανσης αυτών την 7 και 8 Μαρτίου 2020 για πρόληψη – αποφυγή κορονοϊού.
Η Δημοτική Αρχή συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις που είχε εξαγγείλει ενώπιον των κατοίκων της Είρας και παρουσία του επιχειρηματία κ. Αγγελόπουλου προχωρά με γρήγορους ρυθμούς τις ενέργειες για την καλύτερη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε τουριστικούς προορισμούς όπως η…
Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε. στη Αθήνα, μεταξύ της Δημάρχου Οιχαλίας κας Γεωργακοπούλου και του Μεσσήνιου Διευθύνοντα Συμβούλου των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. κου Γιάνναρη Αθανάσιου.
Σύμφωνα με την αριθ. 9009/18-12-2019 Απόφαση Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας οι Τοπικές Κοινότητες Σολακίου, Πεύκου, Σιάμου, Κατσαρού, Καλυβίων και Μερόπης της Δ.Ε. Οιχαλίας και Σκάλας, Μελιγαλά και Τσουκαλαιϊκων της Δ.Ε. Μελιγαλά του Δήμου Οιχαλίας κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής…
Σελίδα 1 από 3

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia