Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο Περιφερειακό Ιατρείο Πεταλιδίου

Ξεκίνησε χθές Δευτέρα 03/10/2016 τη λειτουργία του το νέο Περιφερειακό Ιατρείο στο Πεταλίδι. Πρόκειται για έργο που ξεκίνησε το 2011 με την παραχώρηση του οικοπέδου από το Δήμο Πεταλιδίου προς το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και την κατασκευή και ολοκλήρωσή του με πόρους από το ΠΕΠ Πελοποννήσου-ΕΣΠΑ 2007-2013.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησε χθές Δευτέρα 03/10/2016 τη λειτουργία του το νέο Περιφερειακό Ιατρείο στο Πεταλίδι. Πρόκειται για έργο που ξεκίνησε το 2011 με την παραχώρηση του οικοπέδου από το Δήμο Πεταλιδίου προς το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και την κατασκευή και ολοκλήρωσή του με πόρους από το ΠΕΠ Πελοποννήσου-ΕΣΠΑ 2007-2013.

Το νέο ιατρείο είναι περίπου 80 τ.μ. και αποτελείται από ένα (1) χώρο αναμονής, δύο (2) τουαλέτες και δύο (2) αίθουσες ιατρικής εξέτασης.

Σημειώνεται ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια το Περιφερειακό Ιατρείο στεγαζόταν σε μισθωμένο κτίριο με ετήσια δαπάνη 4.000 €.

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν την λειτουργία τους και τα άλλα δύο (2) νέα Περιφερειακά Ιατρεία στα Δ.Δ. Μεθώνης και Βλαχόπουλου.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ν. Κυνουρία: Νέα Δανειστική Βιβλιοθήκη δημιουργείται στο Λεωνίδιο

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και η Τοπική Κοινότητα Λεωνιδίου δημιουργεί έναν νέο, ανοιχτό χώρο για το βιβλίο και τη φιλαναγνωσία: μία μικρή δανειστική βιβλιοθήκη όπου όλοι μπορούν ελεύθερα να ξεφυλλίσουν, να διαβάσουν, να πάρουν ένα βιβλίο μαζί τους

Εγγραφές στη Δημόσια ΣΑΕΚ Άργους ως τις 11 Σεπτεμβρίου

Ενημερώνουμε τους/τις ενδιαφερόμενους/ες για σπουδές στην επαγγελματική κατάρτιση ότι οι αιτήσεις για εγγραφές για φοίτηση στις ΣΑΕΚ είναι ανοιχτές από 1 έως 11 Σεπτεμβρίου στον σύνδεσμο https://diek.it.minedu.gov.gr/site/index *με χρήση κωδικών taxisnet*. Για τη φετινή χρονιά η ΣΑΕΚ Άργους προσ

Παναγία Γιάτρισσα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Λουτράκι

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις στάθμευσης τίθενται σε ισχύ στο Λουτράκι στις 7 Σεπτεμβρίου, λόγω του εορτασμού της Παναγίας Γιάτρισσας.

Αυτοψία του Δημάρχου Μεσσήνης στην Παράκαμψη Νεοχωρίου

Το έργο «Παράκαμψη Νεοχωρίου και βελτίωση του δρόμου από Νεοχώριο έως διασταύρωση με 8η Επαρχιακή οδό», το οποίο βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2026, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.