Μήνυμα Δημάρχου Μεσσήνης για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες εξετάσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ο Δήμαρχος Μεσσήνης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς με το παρακάτω μήνυμα.

«Στέλνω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Μεσσήνης, αλλά και στο σύνολο των μαθητών της χώρας, για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Εύχομαι η επιτυχία τους αυτή να είναι η απαρχή μιας επιτυχημένης πορείας στη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε γονείς και εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν αρωγοί στην πρώτη τόσο σημαντική και απαιτητική προσπάθεια των παιδιών.

Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στους μαθητές που δεν πέτυχαν το επιθυμητό γι’ αυτούς αποτέλεσμα, τονίζοντας για μία ακόμη

φορά πως τίποτα δεν κρίνεται σε μία μόνο προσπάθεια. Με επιμονή και δύναμη θα καταφέρουν να αδράξουν την ιδανική γι’ αυτούς ευκαιρία ανάμεσα σε πολλές που τους περιμένουν στην πορεία της ζωής τους, στην ίδια ή σε διαφορετική κατεύθυνση».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο