Δήμος Μεσσήνης

Ομόφωνα αποφασίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης κατά τη συνεδρίαση της 16ης Σεπτεμβρίου η έκδοση ψηφίσματος για την παράταση εργασίας των ωφελουμένων της 8/2018 Δημόσιας Πρόσκλησης του Ο.Α.Ε.Δ.
Ο Πέτρος Κόκκαλης αύριο Τετάρτη 8/5/2019 , θα βραβευτεί από την ομάδα του Πάμισου Μεσσσήνης.
Εχθές το απόγευμα επισκέφθηκε το δημαρχείο της Μεσσήνης και το Δήμαρχο Μεσσήνης ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γεώργιος Δέδες. Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γεώργιο Δέδε.
Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Κατασκευή γεφυριδίου σε ρέμα στη θέση «Κρύα Βρύση» της Τ.Κ. Κεφαληνού του Δήμου Μεσσήνης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019. 
Σφηκοφωλιά γίγα εντόπισαν τυχαία στο χωριό Εύα του δήμου Μεσσήνης. Η τεράστια σφηκοφωλιά τράβηξε τα βλέμματα με τους κατοίκους του χωριού να λένε πως μάλλον ήταν για αρκετά χρόνια στο σημείο όπου και εντοπίστηκε χωρίς να την έχει δει κανείς.
Στην εκδήλωση της τιμητικής διάκρισης του καθηγητή αρχαιολογίας κ. Πέτρου Θέμελη για το σπουδαίο έργο του στην Αρχαία Μεσσήνη από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιέρωνυμο στο δημαρχείο της Μεσσήνης συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης,…

13oς Μαραθώνιος Δρόμος Μεσσήνης

Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018
O Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, τον Σ.Δ.Υ. Μεσσηνίας και την στήριξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν τον 13o Μαραθώνιο Δρόμο Μεσσήνης, καθώς και τους παράλληλους δρόμους 10km και 3km, εκτός σταδίου με την επωνυμία,  ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ…
Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Δήμαρχος Μεσσήνης, κ. Γιώργος Τσώνης, στον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.
Σύμβαση υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Βεργόπουλος και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας SICAP, Ανάργυρος Λεβέντης, όσον αφορά στο έργο «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης ομβρίων οδού Αθηνών-Νέας Εισόδου στο τμήμα Θουρία έως Νέδοντα Ποταμό…
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 στη Μεσσήνη Μεσσηνίας οι δράσεις του Ενημερωτικού Προγράμματος «Μεσσηνιακές Ημέρες Σακχαρώδη Διαβήτη: Υψώνουμε Ασπίδα Προστασίας», το οποίο διοργανώνει ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Μεσσηνίας «Γλυκιά Μεσσηνία»!
Σελίδα 1 από 4

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia