Δήμος Μεσσήνης

Η Μεσσήνη, υποδέχθηκε σήμερα την εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, προστάτιδα της πόλης.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης, επισκέφθηκε στην Αθήνα, τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, με τον οποίο συζήτησε το ζήτημα της ζημιάς στις καλλιέργειες των σύκων, που επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις του Αυγούστου.
Την Ιερή Εικόνα της Παναγίας της «Βουλκανιώτισσας», θα υποδεχθεί με κάθε επισημότητα η Μεσσήνη, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ., στο ναΰδριο της Αγίας Παρασκευής.
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου στην Τοπική Κοινότητα Εύας.
Στο σπουδαίο γεγονός της υπογραφής της Συνοδικής Πράξης Αγιοκατάταξης του Οσίου Βησσαρίωνα του Αγαθωνίτου, αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος. Όπως τόνισε, η αγιοποίηση του Οσίου Βησσαρίωνα, αποτελεί ευλογία για τον τόπο γέννησής του το Πεταλίδι, και…
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, για την ελιά Καλαμάτας, τόνισε:
Με την παράδοση του Λαβάρου για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2022, στον Προσφυγικό Συνοικισμό Μεσσήνης, οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης για τη Μικρασιατική καταστροφή με τίτλο «1922-2022:100 Χρόνια Μνήμης».
Με μεγάλη χαρά, υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Λευκοχώρας και των γύρω Κοινοτήτων, το νέο Αθλητικό Κέντρο, το οποίο εγκαινιάστηκε, το βράδυ της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022, στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Λευκοχώρας.
Ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, ανέφερε τα εξής, στη 19η γιορτή σύκου, στον Πολυλόφο:
Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης, χθες το βράδυ Τρίτη 16 Αυγούστου, να παρακολουθήσει τη μουσική εκδήλωση με τον συντοπίτη τους, καταξιωμένη τραγουδιστή, Βαγγέλη Δούβαλη.
Σελίδα 1 από 9

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia