Επετειακή συναυλία του ράπερ Anser στην Σπάρτη

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει την πρώτη πολυαναμενόμενη μεγάλη συναυλία του Σπαρτιάτη ράπερ Anser στη Σπάρτη.

Η συναυλία θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στις 8:30μμ στο πάρκο Ευρώτα με ελεύθερη είσοδο. Μετά την συναυλία του στην πρωτεύουσα στις 30 Ιουνίου, ο Anser δίνει ραντεβού με το κοινό του για πρώτη φορά στον τόπο καταγωγής του σε μια βραδιά γεμάτη «flash-backs» και «flash-forwards» από την καλλιτεχνική του διαδρομή,δίνοντας στη Σπάρτη τη συναυλιακή εμπειρία που της αξίζει.Ήταν Παρασκευή 30 Ιουνίου 2006 όταν ο Anser, κατά κόσμον Γιάννης Γιαννακόπουλος, ανέβηκε για πρώτη φορά στη μικρή σκηνή του «Afterdark» στα Εξάρχεια, μαζί με το συγκρότημα του «Flowjob» για να ακουστούν οι πρώτοι στίχοι «Προσοχή δώστε και νιώστε δέος». Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος να κάνει αυτό που αγαπά, έρχεται στον τόπο που υμνεί στα τραγούδια του, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, την αγαπημένη του Σπάρτη για μια επετειακή εμφάνιση. Στο πλευρό του: EVERSON, ΒΕΒΗΛΟΣ, ΣΤΙΧΟΙΜΑ, BUZZ, NOVEL, TINYJACKAL,ANDRIJ, ENADYO.

Διοργάνωση: Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού& Περιβάλλοντος του Δ. Σπάρτης

Οργάνωση Παραγωγής: Action Εστί | Artist & Event Management

Μερικά λόγια για τον Anser

Ο Anser αρχικά έγινε γνωστός συμμετέχοντας στο συγκρότημα FlowJob. Έπειτα από δύο κυκλοφορίες άλμπουμ του συγκροτήματος, το For Free (2006) και το Freeload (2007), ο Anser κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ «Ιθύνων Νους» (2008). Η λυρική του επιδεξιότητα, σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα και την μοναδικότητα του flow του τον έκαναν να ξεχωρίσει στην underground σκηνή. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Λόγος Απειλή στην κυκλοφορία του άλμπουμ 1% (2015) και συνέχισε με τον κορυφαίο παραγωγό Eversor. Το δυναμικό και παθιασμένο δίδυμο έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ μέχρι στιγμής, το Flow Royal (2013) και το Άδυτο (2019), τα οποία αγαπήθηκαν από την ελληνική κοινότητα του Hip Hop και τους πιστούς ακόλουθους του Λακεδαιμόνιου καλλιτέχνη. Το 2021 τον βρίσκει συναυλιακά να κάνει τη μεγαλύτερη hip hop συναυλία της χρονιάς έχοντας τον Βέβηλο στο πλευρό του, καθώς τα singles που κυκλοφορεί γνωρίζουν επιτυχία τόσο στο διαδίκτυο όσο και στις καρδιές των ακροατών του. Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, παλιά και νέα τραγούδια βρήκαν τη θέση τους στα χείλη των ακροατών, καθώς ο Anser αφηγήθηκε και παράλληλα έγραψε (τη) μουσική (του) ιστορία.Ο Anser είναι ένας καλλιτέχνης με πίστη στην ιδέα της λακωνικότητας. Δεν φλυαρεί, αλλά λέει όσα χρειάζονται και εκεί που πρέπει. Πιστός στις ιδέες και τα ιδανικά του, εργάστηκε επί χρόνια σκληρά να τελειοποιήσει την τεχνική και τον στίχο του, για να είναι σε θέση να προκαλεί «παρανάλωμα» επί σκηνής.

Η Πρόεδρος

του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης

Ευγενία Πρέβα

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 29/03/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο