Συναντήσεις του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Πέτρου Δούκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση με τους επικεφαλείς των Διεθνών Παιδικών Αγώνων ICG – International Children’s Games, τον Σλοβένο Igor Topole και τον Σκωτσέζο Hugh Water, καθώς και τους κ. κ. Νίκο Τζανάκο και Σπύρο Παυλάκο, είχε την Τρίτη 19/10, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σπάρτης, κα. Γεωργία Ζαχαράκη καθώς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης, κ. Σταύρος Περγαντής.

Την ίδια μέρα, ο κ. Δήμαρχος συμμετείχε και στην παρουσίαση του προσχεδίου της νέας ιστοσελίδας για την Τουριστική Ανάπτυξη. Στόχος αυτής, η προβολή με έξυπνο και ελκυστικό τρόπο όλων όσων μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης στη Σπάρτη,- πέρα από την περιήγηση στους αρχαιολογικούς χώρους Σπάρτης και Μυστρά.

Τον  Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, είχε την ευκαιρία να συναντήσει την Τετάρτη 20/10, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας, σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε το ICC WOMEN HELLAS του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και η Πρόεδρός του κα. Μαρίνα Γιαβρόγλου.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν επίσης, οι Υφυπουργοί Πρόνοιας  και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα.  Δόμνα Μιχαηλίδου και  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Μαρία Συρεγγέλα. Οι κ.κ. Κ. Πιερρακάκης και Μ. Συρεγγέλα, έκαναν σύντομη παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που λάμβανε χώρα την ίδια ώρα και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και...

Συνελήφθη 21χρονος για ναρκωτικά στην Κόρινθο

Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο