Ο Δήμος Σπάρτης στηρίζει την υποψηφιότητα της Καλαμάτας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Καλαμάτας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.

Ο Δήμαρχος μετέβη το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου 2016 στη Σπάρτη, όπου παρέστη στη συνεδρίαση του εκεί Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή του Γραφείου Υποψηφιότητας Kalamata21 Έκτορα Τσατσούλη.

Προς το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, αλλά και προς τους πολίτες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της προσπάθειας της Καλαμάτας να αναδειχθεί σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 και των στόχων αυτής της πρωτοβουλίας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία να υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Καλαμάτας και πολλά μέλη του μίλησαν με ενθουσιασμό, εκφράζοντας τη στήριξή τους προς την Καλαμάτα. Μάλιστα, από το Δήμο Σπάρτης θα αποσταλεί εκπρόσωπος, που θα συνδράμει την προσπάθεια της Καλαμάτας. Επίσης, οι Σπαρτιάτες εξέφρασαν τη βούλησή τους για την πραγματοποίηση στη Σπάρτη εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά για την έκφραση υποστήριξης και τόνισε τη βούληση του Δήμου Καλαμάτας για εξακτίνωση εκδηλώσεων, ώστε να ωφεληθεί όλη η νότια Πελοπόννησος, σε περίπτωση επιλογής της Καλαμάτας ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο