Στη Σπάρτη το ράλι ΑΝΤΙΚΑ WHEELS ON TOUR

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Σπάρτης θα υποδεχθεί την Κυριακή 19/09/2021 τους συμμετέχοντες στο ράλι αντίκα με την επωνυμία WHEELS ON TOUR, οι οποίοι ξεκίνησαν από την Ολλανδία για ένα δεκαήμερο ταξίδι στην Πελοπόννησο.

Τα πληρώματα θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας.

Στο ράλι συμμετέχουν 40 αυτοκίνητα – αντίκες (Porsche, Bentley, Mercedes, Jaguar, triumph, RollsRoyceκ.α), τα οποία οι Δημότες της Σπάρτης θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά καθώς θα παραμείνουν στην κεντρική πλατεία μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Οι συμμετέχοντες θα διανυκτερεύσουν το βράδυ της Κυριακής στη Σπάρτη και το επόμενο πρωί θα αναχωρήσουν για τη Μονεμβασιά.

Ο Δήμος Σπάρτης ανταποκρινόμενος στους διοργανωτές, θα παρέχει στα πληρώματα του ράλι κάθε δυνατή διευκόλυνση και θα φροντίσει ώστε οι επισκέπτες να φύγουν από τη Σπάρτη και τον Μυστρά με τις καλύτερες αναμνήσεις και να γίνουν «πρεσβευτές» του τόπου μας στη χώρα τους.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΑΚΗ –ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο