Στο επίκεντρο της σύσκεψης του Δήμου Σπάρτης & ΙΝΕΔΙΒΙΜ η ανακαίνιση του κτιρίου της μαθητικής εστίας Σπάρτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, την 25η Ιανουαρίου 2019, παρουσία του κ. Προέδρου του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ  Δ.Ζέρβα, των κ.κ. Δημάρχου Σπάρτης κ. Ε. Βαλιώτη,  Αντιδημάρχου Σπάρτης κ. Π. Αργυρόπουλο,  κ. Χ. Μανουκιάν και κ. Ε. Βαϊρακτάρη Διευθυντή Εκπαιδευτικής Μέριμνας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. για την αξιοποίηση του κτιρίου ιδιοκτησίας του ΙΝΕΔΙΒΙΜ στη πόλη της Σπάρτης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται και διαπιστώθηκε συναντίληψη στο θέμα των ενεργειών που απαιτούνται. Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκαν από κοινού δράσεις για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζονται και την περαιτέρω αξιοποίηση του ακινήτου σε βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βάση:

  1. Την σύνταξη των απαραιτήτων τευχών και σχεδίων για την επίλυση των άμεσων προβλημάτων την αναλαμβάνει ο Δήμος Σπάρτης,

  2. Μετά την σύνταξη των τευχών το ΙΝΕΔΙΒΙΜ θα υλοποιήσει τις προτάσεις του Δήμου,

  3. Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ μετά από έγγραφο του Δήμου θα προωθήσει τα θέματα που αφορούν στην χρήση του ακινήτου τόσο βραχυπρόθεσμα από τον Δήμο όσο και μακροπρόθεσμα. Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεσμεύεται στην εκπόνηση των σχετικών μελετών για την μακροπρόθεσμη αξιοποίηση του ακινήτου και την κατασκευή των απαραιτήτων έργων.

valiotis siskepsi inevidm

Επιπλέον το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα υποστηρίξει κάθε προσπάθεια του Δήμου Σπάρτης στο θέμα αυτό, όπως και σε παρόμοια τεχνικά ζητήματα, ώστε να επιλύονται το συντομότερο δυνατό.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο