Δήμος Σπάρτης: Συλλογή υπογραφών για την παραμονή και αναδιάρθρωση των ΑΕΙ στην Σπάρτη

Σε ανακοίνωση προέβη σήμερα 3 Ιανουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, ύστερα από τη σύσκεψη της 30ης Νοεμβρίου 2018, της οποίας κύριο θέμα ήταν η παραμονή και αναδιάρθρωση των ΑΕΙ στη Σπάρτη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δήμου:

Ο Δήμος Σπάρτης, ενημερώνει τους δημότες, ότι σε συνεργασία με τους Συλλογικούς Φορείς του Νομού Λακωνίας που συμμετείχαν στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, προβαίνει στη συλλογή υπογραφών για την παραμονή των Πανεπιστημιακών Σχολών στην πόλη μας αλλά και για τη μελλοντική αναδιάρθρωσή τους, με την προσθήκη νέων τμημάτων.

Ειδικότερα, υπογραφές συγκεντρώνονται στα γραφεία του Δήμου (Ευαγγελιστρίας 85-87, πληροφορίες στο ισόγειο- Γραφείο Πρωτοκόλλου) καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες όλων των Δημοτικών Ενοτήτων”.

“Το ζήτημα είναι μείζονος σημασίας και απαιτεί τη μαζική συμμετοχή και ενεργοποίησή μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο