Συμμετοχή του Δήμου Σπάρτης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WTM LONDON

Στα πλαίσια του προγράμματος τουριστικής προβολής του για το έτος 2015 ο Δήμος Σπάρτης θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET (WTM) η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2015.

H World Travel Market είναι μία από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Μεγάλης Βρετανίας, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα διεθνώς, όπου επαγγελματίες απ’ όλους τους κλάδους του τουρισμού από διάφορα μέρη του κόσμου συναντούνται ώστε να συζητήσουν, να συνεργαστούν, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες και να δικτυωθούν, αποκτώντας καλύτερες προσβάσεις στο παγκόσμιο τουριστικό κύκλωμα.

Κάθε χρόνο συμμετέχουν χιλιάδες εκθέτες και εκατοντάδες ταξιδιωτικοί προορισμοί, ενώ σε 4 μόλις μέρες προσελκύει περισσότερους από 52.000 εμπορικούς επισκέπτες και πάνω από 3.000 δημοσιογράφους από διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο Δήμος Σπάρτης θα συμμετέχει στην κορυφαία αυτή έκθεση, για πρώτη φορά, φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνεχίζοντας τη στενή συνεργασία που έχει ξεκινήσει με την Περιφέρεια σε θέματα τουρισμού.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Νότια Κυνουρία

Την Τρίτη 02/04/2024 λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ θα πραγματοποιηθεί...

Μετασεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Μεσσηνία – Παπαδόπουλος : Πολύ νωρίς να πούμε ότι είναι ο κύριος σεισμός

Από τις καταγραφές του Εθνικού Αστεροσκοπείου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου...

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Τοπική ώρα: 29-03-2024 09:12 Μέγεθος: 5.7 R Επίκεντρο: 30 χλμ Δυτικά των Φιλιατρών Μεσσηνίας Εστιακό...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με
Μετάβαση στο περιεχόμενο