ΑρχικήΛΑΚΩΝΙΑΔήμος ΜονεμβασίαςΟ Δήμος Μονεμβάσιας παρουσιάζει το διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Ο Δήμος Μονεμβάσιας παρουσιάζει το διαδικτυακό Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Με πίστη ότι  η επόμενη μέρα μπορεί να μην είναι “νύχτα” και η χαρά των Χριστουγέννων να κρατήσει την αξία της στην καρδιά μας το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβάσιας, αποφάσισε να εξασφαλίσει μια θέση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για είκοσι πέντε ημέρες από 12 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου που θα εκπέμπει καθημερινά και θα κρατάει συντροφιά στα παιδιά για 16 ώρες το 24ωρο.

[iframe width=”627″ height=”353″ src=”https://www.youtube.com/embed/6OjnaiUd2bg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

 

Φίλες και φίλοι,

Το 2020  είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας!  Πολλά  άλλαξαν ή αλλάζουν στην καθημερινότητά μας!

  

 Η αξία όμως της προσφοράς στα παιδιά, παραμένει σταθερή ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη. Τίποτα δεν πρέπει να μετριάσει την παιδική δίψα για τη χριστουγεννιάτικη χαρά.

Το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασίας,   και αυτή, την τόσο διαφορετική  χρονιά, καινοτομεί   και προσκαλεί τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά να ζήσουν την μαγεία  των Χριστουγέννων ΖΩΝΤΑΝΑ μέσω ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ και LIVE STREΑMING!

Με φαντασία  και εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της σύγχρονης ηλεκτρονικής εποχής η εταιρία παραγωγής και παρουσίασης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων LONG VEHICLE PRODUCTIONS δημιούργησε ένα Χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό (anti-covid) χωριό! Αντιπρόταση  στη  ματαίωση των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων λόγω  COVID-19.

Αυτά τα Χριστούγεννα σίγουρα θα είναι διαφορετικά!

Όμως, μπορούμε να τα κάνουμε εξαιρετικά!

Από απόσταση, αλλά μαζί!

Με πίστη ότι  η επόμενη μέρα μπορεί να μην είναι “νύχτα” και η χαρά των Χριστουγέννων να κρατήσει την αξία της στην καρδιά μας αποφασίσαμε ως Νομικό Πρόσωπο  να εξασφαλίσουμε μια θέση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  η οποία  έχει εγκατασταθεί  στη σελίδα του δήμου: monemvasia.gov.gr και του Νομικού Προσώπου : nomikomonemvasias.gr, και για είκοσι πέντε ημέρες από 12 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου  θα εκπέμπει καθημερινά και θα κρατάει συντροφιά στα παιδιά για 16 ώρες το 24ωρο.

 Οι 6ωρες  από αυτές θα είναι live (16:00 έως 22:00).

Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα «πλούσιο» άκρως Χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό – δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν και να δημιουργήσουν. 

Παράλληλα αποφασίσαμε να στηρίξουμε το πρόγραμμα Make a wish, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα ευαισθητοποίησης για παιδιά  που δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή! Αγοράζοντας αστέρια των ευχών δίνουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους…

Γιατί το αστέρι της ευχής δεν είναι απλά ένα στολίδι:

Είναι ο τρόπος να γεμίσει ένα παιδί ελπίδα…

Είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν…

Είναι φως στο σκοτάδι…

Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί…

Είναι ο λόγος να νιώσει ένα παιδί χαρά…

… όλα αυτά με την ευχή:

 ΝΑ ΜΗ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ.

      Κλείνοντας εύχομαι ολόψυχα σε όλους μας καλές γιορτές! Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά χαρούμενη, με υγεία, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες. 

…ελάτε λοιπόν  να παραμείνουμε ασφαλείς χωρίς να αφήσουμε αυτά  τα Χριστούγεννα να χαθούν!

 

Η Πρόεδρος του Ν.Π Δήμου Μονεμβασίας

 Αλειφέρη   Παναγιώτα

Μετάβαση στο περιεχόμενο