Δήμος Μονεμβασίας: Επιδότηση εξοπλισμού στους μόνιμους κατοίκους με προβληματική λήψη τηλεοπτικών καναλιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Μονεμβασίας ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους των ακόλουθων οικισμών του Δήμου Μονεμβασίας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επίγειας λήψης, ότι μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν δορυφορικό εξοπλισμό με σκοπό τη θέαση των τηλεοπτικών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας.

Δικαιούχοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι,

  • Από τη Δ.Ε. ΒΟΙΩΝ : Άγιος Ελισσαίος, Άγιος Μάμας, Αδιάκοπος, Βαρκό, Βελανίδια, Κάτω Καστανέα, Κρυόβρυση, Λίμνες, Λίμνες, οι (Τ.Κ. Παντανάσσης), Παναγία, Παντάνασσα, Παραδείσιον, Πλατανιάς.

  • Από τη Δ.Ε. ΖΑΡΑΚΑ : Αριάνα, Κυπαρίσσιον, Λογγάριον, Μητρόπολις, Ιατρείο.

  • Από τη Δ.Ε. ΜΟΛΑΩΝ : Μεταμόρφωσις

  • Από τη Δ.Ε. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ : Αγία Παρασκευή, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Στέφανος, Καλύβαι, Κληρονομαίικα, Κρεμμύδι, Νόμια, Ξιφίας, Παλιά Μονεμβασία, Παναγίτσα, Τέρια, Τροχαλία.

Οι μόνιμοι κάτοικοι πρέπει να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης στο έργο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς λήψης εθνικής εμβέλειας» (Ν.4563/2018).

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν είναι:

1. Να επισκεφθούν την Δημοτική Ιστοσελίδα www.monemvasia.gov.gr όπου εκεί αναφέρονται οι πέντε διαφορετικές περιπτώσεις σχετικά με τον λογαριασμούς ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας των αιτούντων. Ανά περίπτωση υπάρχουν οι αντίστοιχες αιτήσεις και δικαιολογητικά που χρειάζονται

2. Να επισκεφθούν ένα από τα Κ.Ε.Π. προσκομίζοντας τα παραπάνω. Μετά την υποβολή των προβλεπόμενων δικαιολογητικών εγγράφων, το προσωπικό των ΚΕΠ, πραγματοποιεί τον έλεγχο και εφόσον διαπιστώσει την ιδιότητα του αιτούντος ως μόνιμου κατοίκου των παραπάνω αναφερόμενων οικισμών, καταχωρεί την αίτηση του στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της ΓΓΤΤ που λειτουργεί στο πλαίσιο υλοποίησης του παρόντος έργου.

ΚΕΠ Δήμου Μονεμβασίας:

  • ΚΕΠ Ασωπού, Πλησίον κεντρικής πλατείας, Τηλέφωνα: 2732-360-710 (ή 2732-083-600)

  • ΚΕΠ Μολάων, Ισόγειο συγκροτήματος Μαθητικής Εστίας, Είσοδοι από Λεωφόρο «Επιδαύρου Λιμηράς» & οδού «Θ. Καλιφατίδη» Τηλέφωνα: 2732- 360-520 & 521 (ή 2732-029-000)

  • ΚΕΠ Μονεμβασίας, Κτήριο Δημοτικής Ενότητας, Τηλέφωνα: 2732-360-031 & 032

  • ΚΕΠ Νεάπολης, Κτήριο Δημοτικής Ενότητας, Τηλέφωνα: 2734-360-133 & 136

  • ΚΕΠ Ρειχέας, Κτήριο Δημοτικής Ενότητας, Τηλέφωνα: 2732-360-420

Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο έργο είναι η COSMOTE TV με δορυφορικό εξοπλισμό και λήψη για δύο (2) έτη (με το πακέτο υπηρεσιών «COSMOTE TV PACK») και η DIGEA με επίγειο εξοπλισμό και λήψη για οκτώ (8) (με το πακέτο υπηρεσιών «DIGEA PACK»).

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες επιλέγουν την εταιρία από την οποία θα λάβουν τις υπηρεσίες τηλεοπτικής πρόσβασης κατά την υποβολή των δικαιολογητικών εγγράφων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο