Ο Δήμος Ευρώτα στο Χαλντενσλέμπεν της Γερμανίας

Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, ο οποίος βρίσκεται στον Δήμο Χαλντενσλέμπεν της Γερμανίας από την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 1.050 χρόνων της παλαιάς πόλης τους, συμμετείχε χθες σε σύσκεψη εργασίας με θέμα «Εκπαίδευση Ελλήνων Νέων στην περιοχή του Χαλντενσλέμπεν – Δυνατότητες χρηματοδότησης». 

Ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, ο οποίος βρίσκεται στον Δήμο Χαλντενσλέμπεν της Γερμανίας από την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 1.050 χρόνων της παλαιάς πόλης τους, συμμετείχε χθες σε σύσκεψη εργασίας με θέμα «Εκπαίδευση Ελλήνων Νέων στην περιοχή του Χαλντενσλέμπεν – Δυνατότητες χρηματοδότησης». Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Έπαρχου Σαξωνίας κ. Ουόλκερ, του Διευθύνοντα Συμβούλου του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Μαρτζ και της Δημάρχου Χαλντενσλέμπεν κ. Μπλένκλε. 

Η σύναψη συνεργασιών για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων του Δήμου Ευρώτα και η δημιουργία επιχειρήσεων για την απορρόφηση ανέργων βρέθηκαν στην ατζέντα της σύσκεψης με τη γερμανική πλευρά να δηλώνει πρόθυμη να προχωρήσει στην υλοποίηση αντίστοιχων προγραμμάτων και δράσεων. Άλλωστε ο Δήμαρχος Ευρώτα είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα προϊόντα του Δήμου και να εκθειάσει την ποιοτική διαφορά τους εξαιτίας του κλίματος και της γεωγραφικής θέσης της περιοχής μας. 

Η αποστολή του Δήμου Ευρώτα επιστρέφει σήμερα το βράδυ με την ικανοποίηση ενός ταξιδιού με όμορφες εμπειρίες ιδιαίτερα για τους νέους, αλλά και ουσιαστικές συναντήσεις για την εξέλιξη και ανάπτυξη του Δήμου Ευρώτα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο