Σκάφος βυθίστηκε στο Γύθειο, εντοπίστηκαν σε βραχώδη ακτή οι δύο επιβαίνοντες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σώα εντοπίστηκαν σε βραχώδη ακτή στην περιοχή Μαρμάρι του Γυθείου, δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε ερασιτεχνικό σκάφος που βυθίστηκε.

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Γυθείου ότι ερασιτεχνικό σκάφος αγνώστων στοιχείων, πιθανότατα με το όνομα “ΛΕΛΑ”, αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή “ΜΑΡΜΑΡΙ”, με δύο (02) επιβαίνοντες.

Άμεσα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για την περιοχή απέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, το ερασιτεχνικό σκάφος “ΜΗΧΑΗΛ” Τ.Γ. 130, ενώ αναχώρησε και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς.

Οι ανωτέρω επιβαίνοντες, οι οποίοι κατάφεραν με τη βοήθεια ιδιώτη να αναρριχηθούν σε βραχώδη ακτή, παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, ενώ δήλωσαν στα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ότι εγκατέλειψαν το σκάφος, το οποίο βυθίστηκε, διότι υπήρξε μεγάλη εισροή υδάτων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και παύση λειτουργίας της μηχανής του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο