40 αλλοδαποί περισυνελέγησαν δυτικά του Ακρωτηρίου “ΤΑΙΝΑΡΟ” στη Μάνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κουτσουράκης Κώστας | pna.gr

Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων και σύλληψη των αλλοδαπών διακινητών τους στο Γύθειο.

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες της 17/10/2020, η Λιμενική Αρχή Γυθείου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ότι ιστιοφόρο σκάφος αγνώστων λοιπών στοιχείων, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων, βρισκόταν σε δυσχερή θέση λόγω εισροής υδάτων, στη θαλάσσια περιοχή 14 ν.μ. δυτικά του Ακρωτηρίου “ΤΑΙΝΑΡΟ” Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Σ.Ε.Δ/Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., οι ανωτέρω περισυνελέγησαν, καλά στην υγεία τους, από το Φ/Γ “NURI SONAY” σημαίας Παναμά και με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μεταφέρθηκαν στο λιμένα Γυθείου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια συνολικά σαράντα (40) αλλοδαποί, τριάντα οκτώ (38) εκ των οποίων στερούνταν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν δύο (02) εκ των διασωθέντων αλλοδαπών, ως διακινητές τους, ηλικίας 37 και 43 ετών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

Εταιρία αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό

Η εταιρία Melissinos Security αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό για εγκατάσταση...

Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει και φέτος, την καθιερωμένη πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου

Η διαδρομή ξεκινάει στο μουσείο υδροκίνησης της Δημητσάνας, περνάει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο